Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Марешки разкри реалните цени на горивата днес (СКАНДАЛНО ВИДЕО)

Политика

Марешки разкри реалните цени на горивата днес (СКАНДАЛНО ВИДЕО)

ПЛАТЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

Кандидат-президентът  Веселин Марешки изригна срещу поредния скок на цените на горивата. Той пусна в интернет свое видео от бензиностанция в София и разкри огромната разлика  между справедливите цени и тези на картела. В клипчето се вижда как зарежда неговия автомобил и че си спестява цели 60 лева!

„Проверих как са цените в София. Заредих и аз. Вижте колко ми струваше! Вижте с колко ви грабят управлявали и управляващи! Докога ще търпите това безобразие да продължава?!”, казва Марешки. Защо в една Турция президентът и управляващите могат да се справи със спекулата, а нашият президент и министри- не”, пита риторично лидерът на ВОЛЯ.

 „Изберете 23 - мен и ВОЛЯ,  за да живеете по-богато още от утре, не да чакате с напразни надежди още 30 години! За да не храните поредните некадърни крадци с парите си, изкарани с толкова труд!  Излезте и гласувайте с 23! Само аз и ВОЛЯ можем да се противопоставим на този пладнешки грабеж от народа! Събудете се, българи!”, призовава в поста си във Фейсбук политикът – предприемач.

 

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!  


Топ новини

виж още

Актуална тема