Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Марешки разкри реалните цени на горивата днес (СКАНДАЛНО ВИДЕО)

Политика

Марешки разкри реалните цени на горивата днес (СКАНДАЛНО ВИДЕО)

Марешки разкри реалните цени на горивата днес (СКАНДАЛНО ВИДЕО) - Tribune.bg

ПЛАТЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

Кандидат-президентът  Веселин Марешки изригна срещу поредния скок на цените на горивата. Той пусна в интернет свое видео от бензиностанция в София и разкри огромната разлика  между справедливите цени и тези на картела. В клипчето се вижда как зарежда неговия автомобил и че си спестява цели 60 лева!

„Проверих как са цените в София. Заредих и аз. Вижте колко ми струваше! Вижте с колко ви грабят управлявали и управляващи! Докога ще търпите това безобразие да продължава?!”, казва Марешки. Защо в една Турция президентът и управляващите могат да се справи със спекулата, а нашият президент и министри- не”, пита риторично лидерът на ВОЛЯ.

 „Изберете 23 - мен и ВОЛЯ,  за да живеете по-богато още от утре, не да чакате с напразни надежди още 30 години! За да не храните поредните некадърни крадци с парите си, изкарани с толкова труд!  Излезте и гласувайте с 23! Само аз и ВОЛЯ можем да се противопоставим на този пладнешки грабеж от народа! Събудете се, българи!”, призовава в поста си във Фейсбук политикът – предприемач.

 

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати