Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Марешки с видеообръщение: Днес е денят на недоволството – пред урните (ВИДЕО)

Политика

Марешки с видеообръщение: Днес е денят на недоволството – пред урните (ВИДЕО)

Марешки с видеообръщение: Днес е денят на недоволството – пред урните (ВИДЕО) - Tribune.bg

„Ще изпълня своя граждански дълг и ще гласувам, защото не искам да оставя съдбата на България, своята съдба и тази на децата ми на случаен избор на други хора”, заяви лидерът на ВОЛЯ Веселин Марешки. По думите му, най-лесно е днес да останеш у дома и после да критикуваш в интернет. „Днес е денят на недоволството – пред урните”, категоричен е той.

По-късно днес Марешки ще упражни правото си на глас в родната Варна. Тази сутрин, преди своя традиционен сутрешен поход в планината, политикът направи обръщение към избирателите.

„Днес всички се обявяват за промяна. Хайде най-накрая да се събудим, да не стоим до печките си, да отидем масово да гласуваме и да направим промяната, за която толкова години мечтаем”, призова Марешки.

„Дано след днешния избор да направим България просперираща, възраждаща се държава, а българския народ- благоденстващ и всички заедно да живеем тук по-щастливо. Бог да пази България!”, казва Веселин Марешки във видео-обръщението, което той публикува на личния си профил във Фейсбук.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати