Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Марешки: Сега е моментът за свикване на ВНС

Политика

Марешки: Сега е моментът за свикване на ВНС

Марешки: Сега е моментът за свикване на ВНС - Tribune.bg
Снимка:

Лидерът на „Воля“ настоява да бъде потърсена наказателна отговорност от организаторите на протестите

За лидера на партия „Воля“ Веселин Марешки „сега е моментът за свикване на Велико народно събрание/ВНС/“, но по думите му „промените не трябва да засягат броя на депутатите, а да бъде приет законопроект за изцяло мажоритарни избори“. Марешки настоява още да бъде забранено на всички, които в момента са на политически постове, отново да бъдат избирани за депутати и министри.

"В края на мандата, може би и в тази напрегната обстановка, в която и всички казват - нова Конституция, ВНС, може би е най-доброто време, но не, за да бъде намален броят на народните представители. Аз мисля, че българите не се интересуват от количеството народни представители, а се интересуват от качеството. Защото, ако днес направим ВНС и изберем 120 негодници и утре държавата се срине още по-тежко, после ще правим ВНС, за да изберем 360 народни представители", изтъкна Марешки пред БНТ.

Лидерът на партия "Воля" определи блокадите на протестиращите като "извращения" и настоя институциите да си свършат работата, за да не позволяват блокирането на кръстовища. Той настоя още да бъде потърсена наказателна отговорност на Мая Манолова, Румен Радев, Христо Иванов и "Отровното трио", тъй като смята, че те настройват хората едни срещу други.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (7)

Сега е моментът да те н@@бем с 400 в час, и да ви изметем, долен и гаден аптекарски и нефтен хайдук?
19.08.2020 16:01 / Отговор
Курти А що да не н---ат теб пропутински червено лиляв джендър!
19.08.2020 16:53
Коко Туриста Хубав ник си избрал "Курти. Хората не напразно казват за такива Кур ти влезе, Кур ти излезе. Заначи харесваш да правят с теб това упражнение. Май си джендър? Затова използваш с радост тази дума в поста си.
19.08.2020 17:46
Изпуснат момент Сега е моментът да ходим до книжарницата за буквар!Възпитание не се купува за съжаление и там не можем да Ви помогнем!
19.08.2020 17:48
Този Магарешки в началото се опъваше, не ни трябва ВНС, трябват ни велики българи. Обаче, след получаване на съответните суми и облаги, се врътна, ама много бързо!!!
19.08.2020 17:50 / Отговор
Лечител Важното е червеното ушато говедо Муньо да духа яко супата и да му спрат командировъчните от Кремъл, поради изключителната нефелност, немедленно.
Разбираш ли, за какво ти говоря, отвратително червено тролче с дъх на прокисналата баба омбудсМая.
19.08.2020 20:10
До Коко туриста Прав еКурти такива гейски уроди като теб трябва да бъдат онождани червен измекярино
19.08.2020 21:13 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети