Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Марешки: Страхът се е вселил в кандидатите за власт – ако ги изритате, са загубени

Политика

Марешки: Страхът се е вселил в кандидатите за власт – ако ги изритате, са загубени

Марешки: Страхът се е вселил в кандидатите за власт – ако ги изритате, са загубени - Tribune.bg

„Предстоят избори в условия на страх - за живота, за здравето, за бъдещето. Страх от несигурността, страх за доходите. Страхът се е вселил и в кандидатите за власт – защото ако ги изритате, са загубени. Защото са некадърни и са уплашени от поразиите, които създадоха и които не знаят как да оправят. Радев  останалите ни върнаха в годините на Виденов, та и по-зле!”, заяви лидерът на ВОЛЯ и кандидат- президент Веселин Марешки в реч на среща със членове и симпатизанти на партията.

„Предстоящите избори ще са фалш, измама, манипулация. Господарите на сенките сменят лицата на предната линия, за да ви внушат, че имате избор и че правите промяна. Чуйте ми думата. Ако си ги изберете пак същите, след няколко месеца отново ще бъдете разочаровани. Колко още от времето си, колко още от живота си ще им подарявате?! Колко поколения българи трябва да бъдат сринати до отчаяние, за да се събуди Юнакът Балкански и да удари по масата?!”, попита Марешки.

По думите му, всички управлявали и управляващи са еднакви, защото ламтят за едно и също - кой да застане до държавната каца с мед, да лапа с черпака и да разпределя лъжички за останалите от кликата му.

„Затова не спряха да тормозят мен и ВОЛЯ! Защото не сме като тях! Защото винаги съм бил с народа си и съм му помагал, не съм го грабил”, категоричен е Марешки.

„32 години реформи и накрая - мизерия! Това е резултатът от работата на БСП, ДПС, СДС, ГЕРБ, измислената нова градска десница. Това ще е резултатът и от овластяването на новите „спасители”. Защото не ги слагат да работят за вас, слагат ги да обслужват скритите им господари. А вие сте им нужни по избори за параван. За да имитират демокрация”, заяви още политикът. Той призова да се сложи край на опитите с народа ни, защото достатъчно е търпял.

„България е превърната в бедна територия за употреба от чужди посолства. Богатствата ни са разграбени от чужденци, а народът е гладен. Природата ни е съсипана, защото корумпираните властници я продават за отровни отпадъци. Ядем некачествена храна, произведена къде ли не, а нашите плодородни  земи пустеят, защото някой краде субсидиите. Да изброявам ли още? Нима сте доволни да ви подхвърлят по 50-100 лева към пенсии и заплати, а те да крадат милиони?! Нима сте доволни да ви съдират кожата през горивата? Българският народ не заслужава това унижение!”, заяви още политикът.

Според него, най-лесно властта се критикува на маса и в социалните мрежи. Най-лесно е да кажеш – от мен нищо не зависи. Мъжеството е да излезеш и да си отстояваш правата като човек с достойнство. Човек е голям или малък в зависимост от неговата воля!

„Всеки, идвал на власт, смята българите за подчинени, за рая, която му е длъжна. Аз мисля точно обратното- властта е начин да служиш на народа. Докато не изберете политици, които мислят така, никой няма да се погрижи за вас. Запомнете - на изборите вие си назначавате служители, а не господари!”, категоричен е Марешки.

„В неделя превърнете страха в смелост! За да се гордеете със себе си и с избора, който вдругиден ще направите. Не пропилявайте тази безценна възможност! Нека Бог да благослови делото ни, защото то е за доброто на България и целия български народ!”, завърши словото си лидерът на ВОЛЯ.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети