Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Марешки бетонира Симеонов

Политика

Марешки бетонира Симеонов

Марешки бетонира Симеонов - Tribune.bg
Снимка:

Той постоянно атакува Каракачанов, който застана зад вицепремиера

Лидерът на „Воля” и зам.-шеф на парламента Веселин Марешки бетонира вицепремиера Валери Симеонов в правителството, пише Kmetat.bg. Причината са действията на Марешки през последния месец.

Депутатът от Варна постоянно критикува Красимир Каракачанов за сделката със самолетите и иска оставката му. Каракачанов пък официално вчера обяви, че ако НФСБ напусне правителството, тогава трябва да се разчита на подкрепа от Марешки, което не е вариант.

Така Каракачанов защити Симеонов.

„Вицепремиерът Красимир Каракачанов стои плътно зад колегата си Валери Симеонов и го подкрепя в битката му срещу майките на деца с увреждания. Както се видя и предни пъти, той го подкрепя във всички негови изцепки. Явно това им е единственото спасение – да се крепят взаимно, за да останат колкото се може по-дълго в управлението. С всичките си действия двамата показват, че са дезертирали от предизборните си обещания и от програмата си”, обяви преди два дни Марешки.

През лятото той атакува Каракачанов и сделката за самолетите, като изтъкна, че сме свидетели на грабежа на България за десетилетия наред. По думите му всички лобистки неща идват от ВМРО, чийто лидер е военния министър.

Каракачанов не му остана длъжен и го посъветва да си пие хапчетата и да не се занимава с неща, от които не разбира.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп