Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Маринов: Не искам да си представя, ако кризата ни беше връхлетяла през 2014 г., хазната беше празна

Политика

Маринов: Не искам да си представя, ако кризата ни беше връхлетяла през 2014 г., хазната беше празна

Маринов: Не искам да си представя, ако кризата ни беше връхлетяла през 2014 г., хазната беше празна - Tribune.bg

„Сега, когато коронакризата пълни болниците, възрастните са изключително затруднени, а вече и много млади хора боледуват тежко от заразата с COVID-19, за нас като държава става все по-важно да имаме лидер като премиера Бойко Борисов, чийто глас звучи авторитетно в Европа и света. Последният пример е срещата му вчера във Виена с австрийския канцлер Себастиан Курц и ръководителите на Чехия, Словения, Латвия и Хърватия, след която всички се надяваме, че в Европейския съюз ще се върви към пропорционално и по-справедливо разпределение на ваксините“, обяви водачът на листата на ГЕРБ-СДС за София-област Младен Маринов в Годеч. Заедно с втората в листата и областен координатор на ПП ГЕРБ Николина Ангелкова двамата представиха кандидатите на коалицията в местната спортна зала при строго спазване на противоепидемичните мерки за дистанция, дезинфекция и носенето на предпазни маски.  

„Не искам да си представя какво щеше да се случи, ако коронакризата ни беше връхлетяла през 2014 г., когато хазната беше празна. Сега  е добре, че тя е  пълна и разполагаме с буфери в бюджета благодарение на борбата на право-охранителните органи с контрабандата, добрата работа на данъчните и митническите служби и работещите големи инфраструктурни проекти, финансирани с европейски средства“, каза още Маринов.

Инвестиции в балнеосанаториума в Момин проход ще върнат славата му не само у нас  

Ще направим възможното да намерим успешната формула за инвестиране в балнеосанаториума в град Момин проход. Така не само ще върнем заслужената му през годините слава, но и можем да привлечем сериозен чуждестранен интерес към региона. Това заяви областният координатор на ГЕРБ за София област и кандидат за народен представител от листата на ГЕРБ-СДС  Николина Ангелкова пред жителите на община Костенец.

Балнеосанаториумът  е един от най-добрите в България и в миналото е привличал най-много посетители. 

Ангелкова  изтъкна, че е необходимо потенциалът на община Костенец като туристическа дестинация да продължи да се развива, независимо от задържането на пътуванията заради пандемията. Нещо повече - точно след нея здравето ще е основен мотив за избор на място за почивка в световен мащаб.

Плевен заслужава да е икономически развит център на Северна БългарияПлевен заслужава да е икономически развит център на Северна България

„Аз съм човек, без политически опит и осъзнавам колко ще ми е трудно, но поемам отговорността в името на Плевен и плевенчани. Затова приех да съм водач на листата на ГЕРБ – СДС. Плевен заслужава да е икономически център на Северна България. Смятам, че с усилията на правителство, парламент,  местна власт, това може да се постигне. Имаме всички предпоставки за това - ,магистрала „Хемус”, която ще е готова до 2024 г.”, каза проф. д-р Григор Горчев, на среща с представители на Камарата на строителите в града.

Започва реконструкцията на порта в Несебър, средствата са осигурени

До дни ще стартира реконструкцията на рибарското пристанище в Несебър. Средствата за мащабната модернизация са осигурени като безвъзмездна финансова помощ по Програмата за морско дело и рибарство. Дълго чаканата новина съобщи кандидатът за народен представител от ГЕРБ Димитър Бойчев, който от години представлява региона в парламента.

С реализиране на проекта ще се постигне оптимизиране на капацитета на пристанището, ще се осигури подобряване на условията за улов, разтоварване и първа продажба на риба. Инвестицията ще създаде защитена акватория за безопасно акостиране на рибарски лодки и кораби. Така реално ще се осигурят адекватни условия за осъществяване на риболовна дейност.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати