Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Мария Илиева: Какви действия са взели в „Младост“, за да няма Център по наркомании в квартала?

Политика

Мария Илиева: Какви действия са взели в „Младост“, за да няма Център по наркомании в квартала?

Мария Илиева: Какви действия са взели в Младост, за да няма Център по наркомании в квартала? - Tribune.bg
Снимка:

Необходима е бърза реакция за намиране на адекватно решение, казва кандидатът за кмет на района от на ГЕРБ /СДС/

„Необходима е бърза реакция за намиране на адекватно решение по повод преместването на Центъра за лечение на наркомании двора на Окръжна болница в „Младост“. Това каза кандидатът за кмет на район „Младост“ от листата на ГЕРБ /СДС/ Мария Илиева.

„Като родител съм притеснена. Задала съм въпрос към министъра на здравеопазването относно това кога е взето решение за разполагане на Центъра на територията на район „Младост“ и какви дейности се извършват в него“, съобщи Илиева.

Тя уточни, че до намирането на адекватно решение е потърсила съдействие от 7 РПУ – София и има тяхното уверение, че като превантивна мярка ще осигурят засилено полицейско присъствие в района.

„Задача на районния кмет е да търси решение заедно с всички участващи институции. Първото нещо, което ще направя, ако жителите на „Младост“ ми гласуват доверие на 27 октомври – е да попитам: „Къде е сега действащият кмет на района (районната администрация) и какви действия е предприел за предотвратяване разполагането на Центъра в район „Младост“.  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още