Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Мария Цветкова: Ангел Джамбазки е обединяваща фигура

Политика

Мария Цветкова: Ангел Джамбазки е обединяваща фигура

Мария Цветкова: Ангел Джамбазки е обединяваща фигура - Tribune.bg
Снимка:

Водачът на листата на ВМРО – Българско национално движение Ангел Джамбазки е обединяваща фигура. Това е видно от вълната от подкрепа, която срещаме по време на обиколките в страната. Джамбазки се доказа като най-дейният и активен български представител в Европейския парламент. Доказателство за това е и статистиката, която показва ЕП – „MEP Ranking“, в която Джамбазки е на 6-о място от 751 европейски представители.

Това каза за предаването „Всичко коз“ по Канал 3 кандидатът за евродепутат в листата на ВМРО Мария Цветкова.

Един от големите проблеми е, че хората не осъзнават важността на тези европейски избори. Те са по-запознати с местни и национални избори. Ние им разясняваме същността на европейските избори и защо е важно да гласуват, сподели Цветкова.

Последните социологически проучвания сочат, че за листата на ВМРО биха гласували 7% и ние се борим за двама евродепутати. Ангел Джамбазки успява да събере вота и на извън тясно партийния електорат, тъй като той е обединяваща фигура и много голяма част от избирателите на останалите партии предпочитат да гласуват за него. В листата на ВМРО има доказани патриоти, които могат да защитават националния интерес, категорична бе Мария Цветкова.

На въпроса на водещата относно кризата в австрийското правителство след скандалния видеозапис за щедри обществени поръчки Мария Цветкова отговори, че ако някой е замесен в корупционни схеми или в опит за манипулация на общественото мнение или поръчки, извън закона, то той трябва да си понесе последствията, без значение дали е националист или не.

Самият факт, че това са стари записи, които се вадят сега, значи, че действително се прави с цел преди изборите да бъдат дискредитирани националистите. 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати