Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Мария Цветкова: Проблемът с пътната мрежа в „Младост“ може да се реши с нов булевард

Политика

Мария Цветкова: Проблемът с пътната мрежа в „Младост“ може да се реши с нов булевард

Мария Цветкова: Проблемът с пътната мрежа в Младост може да се реши с нов булевард - Tribune.bg
Снимка:

„Да се кандидатирам е голяма отговорност. През последните години „Младост“ е град на автомобилите. Искам да предложа решения за разрешаване на проблемите“, заяви пред „Канал 3“ кандидатът на ВМРО на Мария Цветкова.

„Презастрояването е знаков проблем, но не е само той. Проверихме – има 117 дка потенциално опасни за застрояване. Ние от ВМРО предлагаме да се инвестират 57 млн. за откупуване на земите, които предстои да бъдат застроени, на терени на частни собственици. Да се обезщетят собствениците, да бъдат общински и да бъдат облагородени. Ще бъдат само за озеленяване, да не може да се строи на тях. Ще се направят необходимите сметки в бюджета, за да се реши този проблем, увери Цветкова.

Проблемът с пътната мрежа и транспорта също е голям. Липсват тротоари, междублоковите улички трябва да се реновират. Проблемът може да бъде решен с нов булевард, свързващ „Цариградско шосе“ с Околовръстен път. От „Ал. Малинов“ има Т-образно кръстовище – оттам може да се направи път към „Горубляне“, заяви Мария Цветкова.

Обществени многоетажни подземни паркинги, за да не се спира на тревните площи. Решението е обществени паркинги и контрол за спазване на наредбите. Ред и сигурност е основната точка в програмата на ВМРО, допълни тя.

Да има повече патрули в „Горубляне“ и „Полигона“ също, не само в частите на „Младост“. Събарянето на незаконните цигански постройки, особено на Околовръстния път в посока „Горубляне“ и край парк „Въртопо“, сподели Цветкова.


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още
Актуална тема