Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Марияна Николова не е любовница на Симеонов

Политика

Марияна Николова не е любовница на Симеонов

Снимка:

Малко след избирането ѝ за вицепремиер започнаха и фалшивите новини по неин адрес

Още с избирането на новия вицепремиер Марияна Николова на мястото на Валери Симеонов започнаха да се сипят фалшиви новини по неин адрес, съобщава ПИК. Сред напълно измислените съобщения са тези, че е била водеща в телевизия СКАТ и член на НДСВ.

Върхът на наглостта във фабрикуването на ментета е пускането на слухове, че Николова е любовница на Валери Симеонов.

За "по-сигурно" в различни фалшиви сайтове плъзнаха и снимки на лидера на НФСБ с русокоса дама, за която се твърди, че била Николова. И от самолет обаче се вижда, че не става дума за същата жена.

Николава_СимеоновНиколава_Симеонов

Припомняме, че по същия начин лятото се разпространяваше подобна менте снимка от плажа на Свети Влас, на която отново анонимни драскачи твърдяха, че била Николова. Скоро след това стана ясно, че тя няма нищо общо с въпросната жена, но явно това не е спряло опитите на фалшификаторите да я очернят.

Тази кампания напомня на пуснатата преди няколко месеца снимка на американска порноартистка, която беше представена за хърватската президентка Колинда Грабар-Китанович. Фейк очернянето на публични личности вече се е превърнало в бизнес и средство за политическа разправа, което за съжаление лесно намира почва сред потребителите на социалните мрежи у нас. Българите уж сме умна нация, но се връзваме на всяко менте, което се появи из мрежата или по телевизия и като доказателство е нужно само да си припомним скандала с уж бития репортер на "Господари на ефира".

За сведение на лековерните, както и на позорните менте драскачи и фалшификатори, Валери Симеонов има друга жена до себе си, с която живее от години. Самият той не крие това, макар и да уважава правото ѝ да не се появява публично. Всичко друго са лъжи и черни политически кампании, за които ако имаше закони в България, щеше да има и осъдени.  

 


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още