Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Марков към Манолова: Госпожо кюстендилска софиянка, номерът с ветрилото не минава в София

Политика

Марков към Манолова: Госпожо кюстендилска софиянка, номерът с ветрилото не минава в София

Марков към Манолова: Госпожо кюстендилска софиянка, номерът с ветрилото не минава в София - Tribune.bg
Снимка:

Мадам Бътерфлай ще ми играе Мая, тя е най-червеното нещо, което е имала демокрацията, каза депутатът

„Аз съм момче от София, жилище не съм купувал. Не признавам правото на Мая Манолова да говори: „Ще отвоюваме София“. Г-жо кюстендилска софиянка, аз уважавам хората оттам, но как ще ги отвоювате. Пак ли ще национализирате, пак ли ще изселвате? София има политическа култура. Номерът с ветрилото не минава. Мадам Бътерфлай ще ми играе Мая Манолова. Няма как да стане. Тя е най-червеното нещо, което е имала демокрацията. Харесвам облеклото ѝ- синьото костюмче, ама то се вижда червеното сърце. Каква независима си ти, госпожо…Когато издигна Пееевски, когато похвали Орешарски- това правителство на подменен вот, ти, която направи Костинбродската афера… „ Така пламенно депутатът от ГЕРБ Георги Марков коментира личността на Мая Манолова пред БНТ.

Той припомни още: „Каква София заварихме. Празни магазини, бой за банани по Нова година, километрични опашки, Кремиковци ни тровеше, блъскане в трамвая, накрая и тока ни спряха. Лукановата зима- бабите и майките ни припадаха по опашките, беше глад, нямаше памук, аспирин и лекарства за децата. Другари, вие направихте панелите, ужасяваща работа. Отчуждаваха ни, за да ни пращат в покрайнините. ГЕРБ направи видими неща за София, метро, зала „Арена Армеец“.“

"Фандъкова е един културен кмет, смирен, с никой не се скара, никой не обиди, а работи с 16 партии. И говори за нов екип. А Мая Манолова не ща да ме освобождава от демокрацията, не ща друга София", категоричен е Георги Марков.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (3)

Агент Николай А Фандъкова е Самоковска софиянка, успешно циганизирала София. Пример Ж.К. Дружба - цигани, шум до полуда, мръсотия и г.н. Създава гето след гето.
14.09.2019 13:46 / Отговор
Рени Фандъкова е най-успешния кмет!Найстина жената работи и е почтенна. Радвайте се на такава кметица и я ценете.Стига сте плюели работещите и доблесните хора.
14.09.2019 14:15 / Отговор
Дрън дрън Кукла на конци, крайно некомпетентна, уж почтена, толкова пари потрошиха с мафията без резултат.
14.09.2019 17:13

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети