Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Мая Манолова: Имаше място за разговори и кабинет с ясни задачи, но кратък хоризонт

Политика

Мая Манолова: Имаше място за разговори и кабинет с ясни задачи, но кратък хоризонт

Мая Манолова: Имаше място за разговори и кабинет с ясни задачи, но кратък хоризонт - Tribune.bg
Снимка:

Според нея избори направени от служебен кабинет не са нещо лошо

„Слави Трифонов ясно каза аргументите си. Той обяви, че е невъзможно дългосрочно управление. Ако питате мен, имаше място за разговори, за кабинет със списък от задачи, с ясно поставени цели, но с кратък хоризонт“, каза пред Нова телевизия лидерката на „Изправи се! Мутри вън“ Мая Манолова.

Антоанета Стефанова е „достойна за уважение шампионка по шах“, добави Манолова. 

Според нея, ако БСП внесе предложение за кабинет в парламента, няма да получат подкрепа на нито една партия на протеста, единствено от ГЕРБ и ДПС.

Според нея избори направени от служебен кабинет не са нещо лошо, а дори гарант за това, че няма да бъдат откраднати гласове.

Тя настоя за гласуване по пощата и дистанционно електронно гласуване и обясни, че досега винаги е имало таван, над който не са скачали избирателите в Турция.

„Призовавам Борисов да спре да се занимава с квалификации за един или друг политик, а да се заеме с проблемите пред нацията - плана за възстановяване и устойчивост. Поискахме той да влезе в парламента. Ще задължим Борисов да внесе плана до 30 април в ЕК. Няма да позволим да провали този шанс за бизнеса“, каза Мая Манолова и добави: „Отговорността е негова незабавно да си свърши работата. Когато Борисов се гавреше 44-ия парламент и унижаваше председателя на НС, нямаше разделение на властите. Беше нужно с мораториума да се сложи усмирителна риза на Борисов, да се ограничат харчовете“, каза разпалено лидерката на ИМВ.

Утре тя обеща, че ще настоява в НС да се разгледа предложението ѝ да бъде намалена депутатската заплата на средна за страната.

Тази седмица пък щяла да иска да бъде изслушан председателят на КЕВР за повишаването на цени на парното и на тока.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети