Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Мая Манолова щяла да формира „мнозинство на почтените“

Политика

Мая Манолова щяла да формира „мнозинство на почтените“

Мая Манолова щяла да формира мнозинство на почтените - Tribune.bg
Снимка:

Мая Манолова обяви тази сутрин по Нова телевизия, че ще формира „мнозинство на почтените“ в НС. Според нея премиерският пост не е на дневен ред за обсъждане, а именно подобно парламентарно формирование.  

„Разговорите при нас, както и разногласията стават публично. След като не знаете, значи такива не се водят. Нашата задача е да си повишим резултата.“

„Като гласуваш за Мая Манолова получаваш държава-омбудсман, а не мащеха“, увери лидерката на „Изправи се! Мутри вън!”.

„Хората очакват правителство, което да решава проблемите и такова ще има след 11 юли“, увери тя.

Заяви още, че са готови да подкрепят правителство, което да има поне 5 приоритета, заложени и в тяхната програма – повишаване на доходите, минимална работна заплата от 1250 лева, преизчисляване на пенсиите, подкрепа за бизнеса, съдебна реформа, продължаване на ревизията. Кабинет, който поеме изпълнението на тези приоритети, ще получи нашата подкрепа”, каза Манолова.

Лидерката похвали служебното ведомство на Бойко Рашков „Ако до вчера МВР опъваше чадър на купувачите на гласове, днес има воля и решимост това да спре, като ние съдействаме“.

Обясни още, че разговарят с „Има такъв народ“ по организацията на изборите. Те щели да подкрепят евентуална тяхна кандидатура за премиер след разговори „Дошло е време не да се подкрепят хора, а политики за хората“, каза тя и допълни, че на „хората им е все едно кой ще го направи- Слави Трифонов, Христо Иванов или Мая Манолова“.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети