Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Манолова: След поредната интрига на ИТН, парламентаризмът направо загреба дъното

Политика

Манолова: След поредната интрига на ИТН, парламентаризмът направо загреба дъното

Манолова: След поредната интрига на ИТН, парламентаризмът направо загреба дъното - Tribune.bg
Снимка:

„След поредната интрига от страна на ИТН, парламентаризмът направо загреба дъното“, възмути се пред медиите в Народното събрание председателката на ПГ на ИБГНИ Мая Манолова във връзка с разрастващия се скандал, че колежката ѝ Татяна Дончева е предлагала подкуп на депутати на Слави, за да разцепи групата на ИТН. Според Манолова прокуратурата се е самосезирала по абсурдни небивалици.

„ГЕРБ и ИТН са като ансамбъл за синхронно плуване, включи се и главният прокурор. Спецпрокуратурата не се самосезира нито за пачките в чекмеджето, нито за 70 млн. такса спокойствие от хазарт, нито за теча от държавния резерв. Там един тон гориво е потънало в земята, нито за 10 млн. долара, преведени без основание от ВМЗ в посока Сърбия отново такса спокойствие, а се самосезира по абсурдни небивалици, разпространени от депутати от ИТН“, изтъкна Манолова. За нея е много показателно, че в момента, в който Правната комисия и парламентът се занимават със закриването на спецсъдилищата и спецпрокуратурата, те в отговор се самосезират срещу депутат, който иска тяхното закриване.

„Кой с кого се среща в частно качество, особено двама адвокати, няма как да е предмет на обсъждане в парламентарната група. Смятам, че твърденията са абсурдни“, смята Мая Манолова.

Тя риторично попита кой е основният противник на ИТН - ГЕРБ или „Изправи се БГ! Ние идваме“.

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп