Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Майки протестираха срещу избора на Валери Симеонов за заместник-председател на НС

Политика

Майки протестираха срещу избора на Валери Симеонов за заместник-председател на НС

Майки протестираха срещу избора на Валери Симеонов за заместник-председател на НС - Tribune.bg
Снимка:

Валери Симеонов: Някак си много бързо беше забравено, че аз участвах в писането на всички социални закони

Преди началото на парламентарния ден майки протестираха срещу избора на Валери Симеонов за заместник-председател на Народното Събрание. Лидерът на НФСБ определи това като естествена реакция, но припомни, че случаят с изказването му „кресливи майки с уж болни деца” е приключил преди една година.

„Мисля, че моето поведение беше достойно, за да не влошавам или да не нося негативи на правителството, аз си подадох оставката. Видяхте, че няма драма в това. Някак си много бързо беше забравено, че аз участвах в писането на тези всички закони. Бях много активен фактор в подготовката и приемането им”, изтъкна Симеонов.

Той подчерта, че в качеството си на вицепремиер е работил с министерство на здравеопазването, социалното министерство, с инвелидни организации, така че има принос в подготовката на тези закони. „Така или иначе било е необходимо и аз си подадох оставката. Повече не ме карайте да коментирам”, завърши новият заместник-председател на парламента.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (1)

Татко Да не би някои жени и майки да са изпаднали в дълбокото заблуждение,че са институция и коректив.КЪДЕ и КОЙ ви разпредели властта,която си присвоявате грубо и безапелационно?Улицата не може да се превърне в институция.Това е партизанско движение,което води само до озлобление и разделение,насаждано между другото точно от председателката и президента на най-близката по същност до партизанското партия.Невежеството и злобата са инструменти на невежите и злобните...
21.11.2019 13:24 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати