Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Майките от „Системата ни убива” влизат в предизборната надпревара – изтърка се мантрата за кюлчетата и Гешев

Политика

Майките от „Системата ни убива” влизат в предизборната надпревара – изтърка се мантрата за кюлчетата и Гешев

Майките от Системата ни убива влизат в предизборната надпревара – изтърка се мантрата за кюлчетата и Гешев - Tribune.bg
Снимка:

„Време е да започне промяната – не може да продължи нещо, което никога не е започвало”, заявиха от инициативата

Майките от „Системата ни убива” влизат в предизборната надпревара на 2 октомври. „Време е да влязат в НС хора с душа и сърце, такива с каузи. Такива, на които не е непозната болката и страданието, мъката и Ада, в който живеем. Партиите не искат да ни чуят проблемите. Новите управляващи само декларираха, че могат да променят системата, ама не направиха нищо, но няма и как, защото те не познават системата”, заяви Вера Иванова.

„Време е да започне промяната – не може да продължи нещо, което никога не е започвало”, уточни тя. Иванова заяви, че ще участват с гражданска квота като обаче не пожела да каже от коя партия.

Обясни, че тази новина ще бъде оповестена на друг брифинг. 

„Ще имаме участие във всеки един МИР. Време е да се промени този парламент. С гражданската листа ще има хора от всички области.

Крайно време е в този парламент да влязат истински протестиращи. Мантрата за кюлчетата и чекмеджетата се изтърка. Мантрата за оставката на Гешев също”, добавиха от организацията.

„Не съм завършила Харвард, но говоря английски език. Говоря по-добре от бившия ни министър-председател в рамките на шегата”, заяви Диана Кишкилова.

От инциативата заявиха, че искат с парите да се подпомагат хората с увреждания, а не парите да отиват в чужди джобове.

Майките от „Системата ни убива”  обявиха също така, че развалят палатката пред Министреския съвет, котяо беше поставена в знак на протест. 

„Нашият протест от паветата отвън ще бъде пренесен вътре. Няма да се примирим с лобизъм и хората ще са на първо място. Видно е, че тези вътре, нямат желание”, обясниха още майките.  


 


Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети