Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Меглена Плугчиева потресена от ПП: Държава не може да се гради с ликвидация, липсва им урок по родолюбие

Политика

Меглена Плугчиева потресена от ПП: Държава не може да се гради с ликвидация, липсва им урок по родолюбие

Меглена Плугчиева потресена от ПП: Държава не може да се гради с ликвидация, липсва им урок по родолюбие - Tribune.bg
БГНЕС

„Пропиленият шанс е за България. След като лично проф. Габровски ми се обади, аз реших, че мога да предложа моя опит и знания. Проф. Габровски е не само с лидерски качества, той като че ли се появи с Божия мисия. Този човек е една достойна личност“, каза Меглена Плугчиева, предложена за зам.- министър-председател по климатичните политики и министър на околната среда и водите в кабинета „Габровски“.

Плугчиева каза, че три пъти е била в парламента, но днес е била потресена.

„Нивото на дебат беше различно по съдържание.  Не може да има врагове, когато държавата загива. Особено много ме потресе отношението на младите хора от „Продължаваме промяната“ – тотално събаряне и ликвидиране на всичко. Държава не може да се гради с ликвидация. Моят съвет към тези млади хора е да знаят, че има национална памет. Ако има нещо за корекция – да го коригират, но трябва да надграждат, а не да унищожават. Урокът им по родолюбие им липсва“, коментира тя.  

„Бях готова днес да кажа и на тези млади хора от ПП, че съм готова да подам ръка, ако те реално искат да работят“, допълни тя.

По думите ѝ от януари насам има разрушаване на институции, администрации и системи, и България е в тежка изолация.

„Кръв ми капе от сърцето, че Хърватия влезе в Шенген. Ние сме в изолация навън. От година, две само избори. От януари насам има разрушаване на институции, системи и администрации, това трябва да се спре”, каза Плугчиева.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети