Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. МГЕРБ питат: Проверяват ли БСП дали техен младежки лидер кара с 300 км/ч?

Политика

МГЕРБ питат: Проверяват ли БСП дали техен младежки лидер кара с 300 км/ч?

МГЕРБ питат: Проверяват ли БСП дали техен младежки лидер кара с 300 км/ч? - Tribune.bg
Снимка:

Видео на Георги Михов от Казанлък шокира социалните мрежи

Младежката структура на ГЕРБ официално настоя за становище по отношение на скандала с младежкия лидер на БСП-Казанлък Георги Михов. Фрапиращо видео, според което младият социалист е в автомобил, движещ се с 300 км./ч, предизвика шок в социалните мрежи. (ВИЖТЕ ГО ТУК)

Позицията на младежите на ГЕРБ беше публикувана във Фейсбук профила на председателя на структурата Георг Георгиев.

„Във връзка с по-рано днес разпространеното чрез медии и социални мрежи видео как председателят на МО на БСП в Казанлък, Георги Михов, шофира автомобил с абсолютно недопустима скорост, застрашавайки живота както на намиращите се вътре в превозното средство, но така също и на околните, ние от МГЕРБ задаваме следните въпроси и търсим техните отговори:

1. Потърси ли ръководството на МО на БСП, в лицето на председателя Николай Бериевски, отговорност на своя регионален лидер за демонстрираното поведение?

2. Уведомено ли е централното ръководство на БСП за постъпката на своя младежки лидер?

3. БСП и МО на БСП ще се разграничат ли от постъпката на Георги Михов като го отстранят от така заемания висок партиен пост, ако данните за извършеното от него се потвърдят?

И накрая бихме желали да знаем - ако видяното в клипа е истина и младежки лидер, който трябва да дава пример с поведението си, си позволява да шофира с 300 км/час, всъщност това ли е урокът по висок морал, който младите получават в БСП и нейното младежко обединение?

Ще се радваме на бързата и навременна реакция както на г-н Николай Бериевски, но така също и на централното ръководство на БСП по изясняване на обстоятелствата около случая с Георги Михов.

Ние от МГЕРБ настояваме, ако разпространените данни се потвърдят, от председателя на МО на БСП в Казанлък да бъде потърсена най-строга отговорност както по партиен, но така също и по законов ред.“


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (2)

ПОЖАРНИКАРА "БУДА" ПОНЕ Е СМЕЛ ПИЧ.... НЕ Е П*ТКА, КАТО ГЕРБАВИТЕ ДРУГАРе...
11.01.2019 16:21 / Отговор
Никой Мешере пожарникарьо колко си прост. И кое му е смелото, че може да затвориш някой невинен. И кое му е смелото да си прост в този случей, като г-н Михов. Напукал се като кирка, че и лайфове прави.
11.01.2019 17:32 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети