Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Михаил Миков: Радев трябваше да проведе консултациите по-рано, пандемия има от пролетта

Политика

Михаил Миков: Радев трябваше да проведе консултациите по-рано, пандемия има от пролетта

Михаил Миков: Радев трябваше да проведе консултациите по-рано, пандемия има от пролетта - Tribune.bg
Снимка:

Гергов беше изключен заради изявление, категоричен беше бившият председател на БСП

„Знаеше се, че преди 4 години, че ще има редовни парламентарни избори, политическите партии имаха време да обсъдят промени. Президентът можеше по-рано да инициира консултации. Пандемия има от пролетта на миналата година“. Това каза по БНТ бившият председател на БСП Михаил Миков. „Всякакви дискусии около изборните технологии трябваше да се направят лятото. Времето е изтекло за промени на законодателно равнище. Всичко това се прави, за да се вдигне доверието на гражданите в изборния процес“, допълни той.

Михаил Миков даде добра оценка на президента, но подчерта, че тече опит от страна на ръководството на БСП да намали неговия авторитет. Определи като странно, че социалистите, които са го издигнали, не могат да дадат оценка на мандата му. Социологическите изследвания на различните агенции не потвърждават желанието на БСП за победа, което означава, че 4 години са пропилени да наложиш своята политика, да се наложиш като алтернатива, добави той.

Миков очерта основните особености на процесите, които протичат в БСП в момента. Той е на мнение, че партията безапелационно тръгва против демократични принципи, свързани с цялата ѝ вековна история. Това си твърдение той подкрепи с примери от местните партийни организации в страната извън факта на изключването на Георги Гергов от пловдивската организация. Правят се игрички по места, за да се осигури подходящия човек. „Гергов беше изключен заради изявление“, каза Миков.

Покрай шума около Гергов са били отстранени или се възпрепятства избора по места на други членове на Националния съвет. БСП не се очиства от „гербаджиите“ в своите редици, а това са манипулации, с които си служат пуснатите да говорят по медиите от името на ръководството, убеден е Миков.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (1)

Това пиянде седнал да дава оценки. Боклук!
16.01.2021 14:43 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети