Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Михал Камбарев: Притеснява ни, че Борисов поставя ултиматум

Политика

Михал Камбарев: Притеснява ни, че Борисов поставя ултиматум

Михал Камбарев: Притеснява ни, че Борисов поставя ултиматум - Tribune.bg
Снимка:

„Сега темата е искаме ли да има правителство и не знам защо ги няма от ГЕРБ на масата на преговорите. Първо имаха твърда позиция, после смекчиха и това е добре. Нещото, което ни притеснява, е, че Борисов поставя ултиматум“, каза пред bTV Михал Камбарев от ПП-ДБ.

„Бойко Борисов в прав текст казва: „Аз ще ви дам това, което ние мислим, че е правилно - как да се управлява България, след като Денков подаде оставка, и ще имаме два дни да решим ще има ли кабинет, или не.“ Това е притеснително, понеже още на 20 февруари дадохме меморандума и пожелахме да говорим. После на 27 февруари бе изпратена покана на Борисов, още няма отговор“, каза още той.

Камбарев коментира и предложението на ГЕРБ да се смени министърът на отбраната Тодор Тагарев. „Моето мнение е, че той си върши работата“, заяви той. Депутатът заяви, че е важно регулаторите да са независими. В меморандума, написан от ПП-ДБ, е заложено да не се избират ярки политически фигури.

„С всеки изминал ден се убеждавам колко ключово е да сложим независими хора в тези регулатори“, каза Камбарев.

Той подчерта, че са готови още днес да седнат и да се разберат с ГЕРБ. Той призова Бойко Борисов да прояви политическа смелост и да откликне.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати