Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Миков: Дори когато БСП е била най-зле, на Бузлуджа е имало повече хора от вчера

Политика

Миков: Дори когато БСП е била най-зле, на Бузлуджа е имало повече хора от вчера

Миков: Дори когато БСП е била най-зле, на Бузлуджа е имало повече хора от вчера - Tribune.bg
Снимка:

Идеите, които предлагаме, не могат да спечелят обществен ресурс, каза бившият лидер на БСП

"В тази обстановка на политическо и обществено напрежение няма онази ясна лява алтернатива, която да дойде след дясно управление. БСП днес трябваше да стои здраво с идеите си и да замени това управление с другото, което очакват хората“. Това коментира пред bTV бившият лидер на БСП Михаил Миков.

„За съжаление идеите, които предлагаме, не могат да спечелят обществен ресурс, който да даде подкрепа, която да ти позволи да реализираш тези идеи в управлението“, каза той.

Дори в годините, когато БСП е била най-зле, на Бузлуджа е имало повече хора. А на жълтите павета беше ерзац, когато смесиш празник и политически митинг се получава ерзац, коментира бившият лидер на БСП.

Според него искането за Велико народно събрание е „пълен абсурд“. „Не може да се изпълни със съдържание действащата Конституция“, коментира Миков.

Това дали Борисов ще си отиде не отменя въпроса накъде върви БСП, какви са идеите на БСП? БСП не стои днес като сигурна алтернатива. В тази обстановка на политическо и на обществено напрежение няма лява алтернатива. Всички протестиращи са били участници в случилото се през последните 10 години - Радан Кънев, Христо Иванов...И когато БСП се "прилепва" към тях се губи като опозиция, каза още Миков.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (4)

Миков всички стари муцуни трябва да напуснете БСП, просто такива като тебе проваляха партията, защото подкрепяхте Доган, Пеевски, Борисов. Не може една партия да подкрепя мафиота Борисов. Гергов, Дъбов, Станишев, Пирински, Добрев и другите вън.
26.07.2020 11:25 / Отговор
Пацо Мишо, само с разсъждения не става...
Стегнете се , изритайте Биволицата и пелтечещото й обкръжение и си направете Партия, която да има роля в Обществото. Може да не дойдете на власт веднага, но ще балансирате успешно и ще си върнете уважението на хората (вкл. и моето)...
26.07.2020 11:57 / Отговор
кесо Е не е прав Миков. Другарите се изтрепаха да ходят на тия "политически неутрални" митинги по цели дни. И макар комунистите, както знаем от литературата да са "не човек, а желязо" все пак трябва да почиват по малко. Нали като дойдат на власт трябва да останат силици да се "оптимизира" държавата /както казваше на времето Бай Тошо де, кога искаше да удари поредната тесла/. Това да не е лесна работа да се източи бързо фискалния резерв, па да се фалират предприятия, па да се "усвояват", както само комунисти го могат, дошли наготово от "простите европейци" милиарди евро. Затова пазете си силите "другари", кой ако не вие ще "оправите" пак тая държава?
26.07.2020 12:38 / Отговор
коментар Другарката от с.Крушовица довършва започнатото от др.сатананишев сгромолясване на опг бкп, и винаги отрича по кагебейски начин това сгромолясване на опг- си до последната паднала тухла!Дори и да рине с лопата отпадъците на бкп пак отрича съборената бкп до смъртта си!
27.07.2020 09:30 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети