Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Миков: Нинова натиска за лидерския пост, БСП е на загуба от 6 млн. лева

Политика

Миков: Нинова натиска за лидерския пост, БСП е на загуба от 6 млн. лева

Миков: Нинова натиска за лидерския пост, БСП е на загуба от 6 млн. лева - Tribune.bg
Снимка:

Ситуацията в БСП не е спокойна, очевидно ръководството и Корнелия Нинова се опитват на всяка цена да продължат да водят партията и след тази кампания за избор на лидер, бягат и от финансовите отчети, заяви пред bTV Михаил Миков – бивш лидер на левицата.

Според него от страна на Корнелия Нинова има голям натиск да остане на лидерския пост, но това е изгубено политическо време. „БСП не можа да очертае образа си на лявата политическа партия на България“, заяви той.

По думите му, това което е излязло официално от Сметната палата, е 6 млн. дефицит.

„По-големият въпрос е при този дефицит през 2019 г. и спряна субсидия през 2020 г., как функционира въобще партията и как е финансово осигурена. Маса офиси в страната са затворени, хората, които трябва да осъществяват някаква политическа дейност, нямат никакъв ресурс за това“, каза Миков.

Според него в политиката има и по-важни неща. „Тази битка за председателското място не се превръща в състезание на идеи. БСП през последните години изгуби левия си образ, това е големият проблем, тя е трудно различима“, посочи Миков. Когато няма лявата алтернатива в обществото, доверието няма да отиде като скачен съд към БСП, отбеляза той.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети