Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Миков за Нинова: Ако иска да каже нещо, да го каже, защо праща придворните момчета

Политика

Миков за Нинова: Ако иска да каже нещо, да го каже, защо праща придворните момчета

Снимка:

От 30 години в БСП не е имало такова нещо – спорещи хора да враждуват, каза Миков

Корнелия Нинова управлява БСП еднолично. Тя прокарва линията „повече аз и по-малко ние“, заяви експредседателят на столетницата Михаил Миков пред NOVA.

„Няма я базата, върху която да се обединим. И аз съм имал хора, които са ми опонирали. Никога не съм си позволявал да правя интриги или да си пращам едно или друго от придворните ми момчета да ги атакува в различни медии. Александър Симов е типичен пример“, каза Миков. По думите му „това си е кампания“. „Ако иска председателката да каже нещо, тя да излезе да го каже, защо го ползва тия момчета“, попита той.

Миков допълни, че от около 30 години насам в БСП не е имало период, в който отношенията между спорещите хора да са стигали до степен на вражда. Това е част от политиката, която последните 2-3 години се налагаше, посочи той.

„В последните години БСП няма голяма, значима политическа теза, с която да бъде припозната“, каза Миков.

Той е категоричен, че е трябвало да бъдат подкрепени мерките за излизане от пандемията. „Правителството и премиера излизат от пандемията с укрепено доверие, а опозицията не получи това , на което се надяваше Нинова“, каза Миков.  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още