Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Милко Младенов: В Люлин изградихме 8 площадки за стрийт фитнес

Политика

Милко Младенов: В Люлин изградихме 8 площадки за стрийт фитнес

Милко Младенов: В Люлин изградихме 8 площадки за стрийт фитнес - Tribune.bg
Снимка:

„И занапред ще продължим да инвестираме в изграждането на подобен тип спортни съоръжения“, заяви кандидатът за кмет на „Люлин“

Кандидатът за кмет на район „Люлин“ от ГЕРБ Милко Младенов присъства на  турнир по стрийт фитнес, който се проведе в района. Това съобщиха от пресцентъра на партията.

Третият кръг на Националния шампионат (Battles of Lyulin) се състоя на площадката за стрий фитнес в Люлин-център. Състезанието се проведе при  огромен интерес както от страна на участниците, така и на многобройните почитатели на този спорт, които много внимателно следяха всички битки.

„През последните години в район „Люлин“ изградихме общо осем стрийт фитнес площадки, две от които тази година. И занапред ще продължим да инвестираме в изграждането на подобен тип спортни съоръжения, които са изключително атрактивни и стават все по-популярни сред младите хора“, каза по време на проявата Милко Младенов. Той благодари на организаторите от Spf Bulgaria и Street Workout, че за поредна година са избрали район „Люлин“ за домакин на този прекрасен турнир, както и на всички съдии, начело със световната шампионка по стрийт фитнес Цвети Станева.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати