Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Минчев: Ако някой не идва на коалиционни съвети, това са най-често от "Има такъв народ"

Политика

Минчев: Ако някой не идва на коалиционни съвети, това са най-често от "Има такъв народ"

Минчев: Ако някой не идва на коалиционни съвети, това са най-често от Има такъв народ - Tribune.bg
Снимка:

"Ако някой не идва на коалиционни съвети, това са най-често от "Има такъв народ" (ИТН), Слави Трифонов съответно не е идвал", коментира пред журналисти в парламента председателят на Народното събрание Никола Минчев, предаде БТА.

Припомняме, че вчера лидерът на ИТН Слави Трифонов написа в пост във Facebook :

"Представителите на "Продължаваме Промяната" в този кабинет нито се допитват до коалиционните си партньори, нито чуват какво им казват, нито си вземат бележка, а много често правят каквото си искат. И много често това изобщо не е добро за страната".

"Не виждам основание за подобна критика, напротив - стараем се да има диалог, не мога да се съглася, че няма диалог,поне от наша страна", заяви Минчев. Той се съгласи, че в коалицията се поставят червени линии от партньорите. Но, допълни Минчев, и до момента са се поставяли - в крайна сметка успяваме да намираме баланс, не е лесен този процес, вярваме, че и така ще продължи.

Председателят на НС е убеден, че с разумен подход от всички актуализацията на бюджета ще бъде направена.

"Вот на недоверие от страна на ГЕРБ не ни притеснява, това е нормална процедура", коментира още Никола Минчев. "Ако преценят да внесат вот на недоверие, ще го разгледаме, няма нищо притеснително в една законова процедура", обясни той.


Топ новини

виж още
Актуална тема