Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Минеков: Моите приятели решиха да вземат политически път

Политика

Минеков: Моите приятели решиха да вземат политически път

Минеков: Моите приятели решиха да вземат политически път - Tribune.bg
Снимка:

Без БСП не може да има следващо правителство, смята отделилият се от „Отровното трио“

Моите приятели решиха да вземат политически път. Да бъдат част от едно политическо представителство. Аз много се надявам решението им да е правилно и им желая успех. Това е един от начините да се премахне робството и тиранията. Това заяви в предаването „ЕвроДикоФ“ по телевизия „Евроком“ Велислав Минеков.

Той допълни, че не иска да е политически ангажиран. Проф. Минеков също така каза, че има много причини за това, като поясни, че не може да сподели част от тях, защото „биха били вредни“.

„Искам да съм гражданин. Има една голяма разлика в това да си гражданин и политик - когато бяхме на площада, ние бяхме граждани, когато вземеш политическа страна, ти си само част от това гражданско общество. Естествено, че трябва да има и политици, но аз избирам да остана от другата страна“, твърди той.

 „Аз не бях на площада, за да стигна до този политически формат. Още от първите дни имаше много обвинения, че ще направим партия, имаше обвинения, че около нас най-често се вижда Мая Манолова, че ще използваме регистрацията на партията на Мария Капон. Аз съм отричал това през цялото време, но се наложи всичкото това да бъде възприето и да се случи“, каза още той.

„Това, което ще ми липсва, е фактът, че изтървайки тези двама приятели като политици, ние повече няма да можем да се върнем на площада, няма да бъдем желани“, сподели Минеков.

Той е на мнение, че без БСП не може да има следващо правителство.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (5)

Ивайло Нойзи Цветков ГЕРБ и Буци Борисов усещат вече и с кожата си, че всички са уморени от тях, включително и най-вече хората по места. Затова България все повече заприличва на строително (ремонтна) площадка, а Буцката знае само как да разпределя порции.
15.02.2021 13:45 / Отговор
Георги Руменов Радев Отказвам се от баща си.. Той обича повече пачките и кюлчетата отколкото децата си.Служи повече на БСП, отколкото на България.. Затова България скоро ще заприлича на Руска губерния, с началник РУМЕН РАДЕВ......
15.02.2021 14:04
ЗаплакалаЙ е софрата... Ами да бяха се уморили хората от вас, червено-лиляви властолюбци, ама каква да се прави, че не ви харесват.
15.02.2021 14:21
k Само да попитам лилавите шибаняци дали ще внесат малко разнообразие в опорките или ще си карат със същите, брадясали до пояс, поради ментална инвалидност, духовна слепота и безсилна злоба?
15.02.2021 17:57 / Отговор
Доньо Донев Твоите ретроградни приятели,поне са искрени в мераците си,а ти си просто едно озлобено и неадекватно старче,което е известно,че е син на скулптор!
16.02.2021 08:59 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети