Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Минеков разказва „Приказка за трите партии на юнаците и червенобузата им посърнала тъща“

Политика

Минеков разказва „Приказка за трите партии на юнаците и червенобузата им посърнала тъща“

Минеков разказва Приказка за трите партии на юнаците и червенобузата им посърнала тъща - Tribune.bg
Снимка:

„Отровният“ Велислав Минеков, който напусна Арман Бабикян и Николай Хаджигенов, разкъсвайки т. нар. „Отровно трио“, разказа художествено съдбата на коалицията „Изправи се! Мутри вън!“.

Той кръщава своята версия на разказа „Приказка за трите партии на юнаците и червенобузата им посърнала тъща“.

Публикуваме я без редакторска намеса:

„Целта не е златната ябълка, желанието ни беше юнаците да отрежат главата на ламята. Ябълката с нейното витаминозно съдържание остава на дървото, ламята лежи тежко ранена, а юнаците се колебаят как да заобиколят ранения звяр и да стигнат до заветната цел. Три дни яли, пили и се веселили,  ламята оздравяла и побесняла в желанието си за мъст и власт.

Тук приказката няма щастлив край. Единият храбрец приел да бъде на служба при ламята, то и без друго ламята винаги ще бъде господар. Вторият се прибрал посърнал у дома и обещал на своите съселяни да пробва пак. Третият заминал на гурбет, отчаян от липсата на жертвоготовни юнаци.

Поуката от приказката.

Единственото и правилно решение на партиите и коалициите от опозицията е ясен отказ от какъвто и да било кабинет, отказ от мандат и нови избори. Ще има достатъчно време за бърза промяна на изборния закон, дистанционно гласуване и в двете възможности, видеонаблюдение, машинно гласуване за всички.

Ще има несъгласни. Това са тези, които похарчиха огромни средства, за да попаднат сред избраните. Други взели кредит за кампания ще останат длъжници. Обещалите услуги и благоденствие ще се превърнат в лъжци. Впрочем цялата спомената група, потънала в надежди за благоденствие можем да определим като предатели по отношение на основната цел – премахване на управляващата мафия.

Кошмарът в главата на управляващия падишах е служебното правителство. Това краткосрочно явление ще бъде отговорно и заето с единствената цел – честни, законни избори. Резултатът за победителите ще бъде удвоен и решаващ.

Нужен е кураж и търпение.

Есента ще бъде нашата пролет.

ВМ

/ Единствен член на „Партия на протеста“ и неин председател, останал без пожелано парламентарно присъствие или коалиционно съвкупление/


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (10)

Много искам Славчо, Мая и Ристю да съставят правителство, за да могат галфоните да разберат за какви леваци са гласували.
08.04.2021 18:44 / Отговор
И аз искам и не мога да разбера защо те не искат. Освен някоя по-амбициозна люспа. Като ще се сриваме да се сриваме грандиозно.
08.04.2021 20:10
роден,но не Роден! Злобар,комплексар и вече изкуфял!Какво да каже?
08.04.2021 19:01 / Отговор
арсений Вельо, Вельоо... Колкото си скулптор, толкова си и баснописец!
08.04.2021 19:10 / Отговор
Синът на Величко - придворен лакей на др.Живков както е характерно за комунистите , особено пребоядисаните , пак излиза СУХ от калта , която всички анти МУТРИ сътвориха ! Да им е честито и от мен да си знаете - никога дослук с настоящ , пребоядисан , бивш или какъвто и да е друг червен парцал !
08.04.2021 19:13 / Отговор
АБСОЛЮТНО ВЯРНО... ЗА ЧЕРВЕНИТЕ ПАРЦАЛИ-ПАРАЗИТИ.... .
КОЛКО ОЩЕ ЩЕ ИМ ТРЯБВА, ЗА ДА УТЕКАТ В КАНАЛИЗАЦИЯТА НА ИСТОРИЯТА..?
08.04.2021 19:46
Хм... "Кошмарът в главата на управляващия падишах е служебното правителство. Това краткосрочно явление ще бъде отговорно и заето с единствената цел – честни, законни избори."

Абсолютни глупости. И на децата стана ясно, че Илко Семерджиев и Стефан Янев, служебни недоразумения, бяха като насъскани копои срещу бившите тогава министри Петър Москов, Даниел Митов, Николай Ненчев и т.н. В същото време протестъри като Минеков хвърляха слама в краката на полицаите с идея да ги запалят. Отврат!
08.04.2021 19:15 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети