Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Денков: Ще подкрепя проект на Асен Василев и Кирил Петков

Политика

Денков: Ще подкрепя проект на Асен Василев и Кирил Петков

Денков: Ще подкрепя проект на Асен Василев и Кирил Петков - Tribune.bg
Снимка:

Посрещаме новата учебна година по-опитни, подготвени и отговорни, каза Денков в приветствие за първия учебен ден

„България има нужда от промяна. Ще подкрепя Асен Василев и Кирил Петков“, това отговори министърът на образованието проф. Николай Денков на въпроса дали би участвал в евентуален политически проект на Асен Василев и Кирил Петков, пише БНТ.

Денков не отговори категорично дали това означава, че няма да е част от следващия служебен кабинет и коментира, че ще изчака указа на президента.

Относно старта на учебната година той поясни, че до обяд училищата ще изпращат информация до Регионалните инспекции дали има заразени ученици.

Ако заразените в цялото училище стигнат 10%, ще се наложи преминаване към дистанционна форма на обучение в конкретното учебно заведение.

По-рано той отправи и приветствие:

„Скъпи ученици, учители и родители,

Всяко начало е трудно. Но и заредено с позитивна енергия, изпълнено с очаквания и надежди за нови вълнуващи преживявания, полезно знание, заслужени успехи и незабравими приятелства.

Първият учебен ден е такова начало. Посрещаме новата учебна година по-опитни, подготвени и отговорни, повече знаещи и можещи. Затова и по-уверени в себе си. Вярвам, че можем да се справим заедно! Пожелавам Ви не само успешно начало, но и пълноценно присъствено обучение през цялата учебна година!

Организацията, която създадохме, дава много възможности за нормален учебен процес, но само ако се пазим взаимно.

Спазвайте мерките, ваксинирайте се, когато е препоръчително, за да опазите себе си и хората около вас! Скъпи ученици и учители в училищата ни зад граница, пазете родината в сърцата си, бъдете все така всеотдайни в съхраняването на българския език, история и култура.

Бъдете здрави! На добър час!“


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати