Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Министър Десислава Танева: Надежда Петкова е достоен кандидат за кмет на Добрич

Политика

Министър Десислава Танева: Надежда Петкова е достоен кандидат за кмет на Добрич

Снимка:

„Кметовете трябва да бъдат отговорни, креативни, почтени хора на действието. За мен това е ключът към доброто управление“, посочи Десислава Танева

„Много е важно как кметът се позиционира и как иска да повиши нивото на целия регион. Трябва да направим така, че Добрич да е сред водещите градове в България, място, където се прави добър земеделски бизнес“, каза кандидатът за кмет от местната коалиция ГЕРБ (СДС) Надежда Петкова на среща със земеделски производители от област Добрич, съобщиха от пресцентъра на ПП ГЕРБ.

По нейна покана, специално за форума в Добрич пристигна министърът на земеделието и храните Десислава Танева. Участваха също народните представители вицеадмирал Пламен Манушев и Даниела Димитрова.

„Добрич трябва да се превърне в притегателно място, където да идват както много гости, така и туристи, но най-вече – инвеститори“, посочи Надежда Петкова. По думите й за целта трябва да се работи за това Добрич и Варна да бъдат свързани със скоростен път, да бъде подкрепен кметът на Силистра за мост Силистра-Кълъраш, да се продължи процедурата и Министерството на отбраната да прехвърли летището на община Добрич, за да се превърне в карго летище. Надежда Петкова сподели вижданията си за изграждане на мултифункционална зала в Добрич, където биха могли да се провеждат и изложенията на Добричкия панаир.

„Приех да дойда тук заради кандидатът за кмет Надежда Петкова. Мои колеги, с които е работила, я определят като много креативен, умен и действен човек. Смятам, че доброто управление на ниво община и на ниво държава зависи от експертизата. Кметовете трябва да бъдат отговорни, креативни, почтени хора на действието. За мен това е ключът към доброто управление. Желаещи да управляват има много, но са малко качествените. Радвам се, че имаме такъв достоен кандидат за кмет на Добрич“, каза министър Десислава Танева.  

 


Коментари (1)

Росен Желязков Заставам пред вас с името и престижа който имам в Добрич, за да ви кажа едно - който и да продкрепите е важно да гласувате. Излез в неделя и си пусни вот в урната за по-добрия кандидат, по-знаещия, по-можещия, Експрерта с главни букви. До момента е имало много кметове, едни успешни, други не до там, но такова опрвдание като "ама те предишните" нищо не направиха" "ама аз нямах шанс да се справя по добре заради предните" и подобни извинения не се бяха чували. Кандидат за втори мандат - Йордан си позволи тази наглярщина. Бих го запитал - А ти как "посла чергите" на тези след теб, но няма смисъл. Едно си знае, едно си пее...Надявам се!
23.10.2019 15:18 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема