Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Министър Стоянов разкри какво се проверява в „Лукойл“

Политика

Министър Стоянов разкри какво се проверява в „Лукойл“

Министър Стоянов разкри какво се проверява в Лукойл - Tribune.bg
Снимка:

Няма никакъв сигнал. Това, което се извършва от днес, са щателни масирани проверки във всички данъчни складове на "Лукойл Нефтохим Бургас", както и на "Лукойл България ЕООД". Проверката е назначена по разпореждане на премиера Главчев, цели да се направи цялостна инвентаризация не само по документи, а и за физическа проверка.

Това заяви служебният министър на вътрешните работи Калин Стоянов относно началото на проверките в складовете на "Лукойл" в цялата страна.  

Служебният вътрешен министър посочи, че във въпросната операция участват около 200 служители от Агенция "Митници", на Националната агенция за приходите (НАП), ГДБОП, Националната полиция, от държавния резерв също има служители. "При необходимост ще се търси съдействието и от Държавна агенция по метеорология и стандартизация", добави той.

Стоянов уточни, че ще се проверява за съответствието за това какво има по документи и това какво е наличното физическо количество на всичките горива. "Искам да успокоя българските граждани, че това по никакъв начин няма да навреди на дейността на двете търговски дружества, както и за доставката на горивата да гражданите", каза още той. 

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

АНКЕТА: Как ще гласувате на предстоящите избори на 9 юни?
Покажи резултати Скрий резултати