Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Министерският съвет заседава онлайн

Политика

Министерският съвет заседава онлайн

Министерският съвет заседава онлайн - Tribune.bg

Министерският съвет ще проведе редовното си заседание чрез видеоконферентна връзка.

12 точки са включени в дневния ред на заседанието.

Министрите ще обсъдят и приемат Списъка на иновативните училища в страната, както и Доклад за анализ на екологичните последствия от Европейската зелена сделка, от който да бъде изготвен и Национален план за действие за справедлив преход.

В дневния ред на заседанието е включено и приемането на условията за отпускане на безлихвени заеми по бюджетите на общините за финансиране на разходи по проекти по Програмата за морско дело и рибарство, както и отпускането на допълнителни разходи по бюджетите на общините за разходи, свързани с програми за развитие на образованието.

Кабинетът ще вземе решение и да предостави безвъзмездно имот на община Хисаря, а за други такива имоти – частна държавна собственост, ще разреши да бъдат премахнати.

Правителството ще приеме и окончателно решение по оттегленото вече дадено съгласие за откриване на Консулство на Република Казахстан във Варна.

Сред точките в програмата на министрите е и приемането на Наредба за енергийно етикетиране на продукти, свързани с енергопотреблението, както и промени в Наредбата за качеството на течните горива и реда на техния контрол.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати