Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Министрите не отишли на кръглата маса срещу войната по пътищата, защото там е Гешев?

Политика

Министрите не отишли на кръглата маса срещу войната по пътищата, защото там е Гешев?

Има разпореждане да не присъстват, обяви бившият шеф на КАТ

Без участие на министри от служебния кабинет премина днешната по време на кръгла маса на тема „За мащабни действия срещу войната по пътищата“, организирана от Института за пътна безопасност.

Председателят на Управителния съвет на Института за пътна безопасност и дългогодишен шеф на КАТ Богдан Милчев представи Пътна карта, която според анализите им е в състояние да обърне черната тенденция на пътя в рамките на следващите 2 години.

„Днес тук го няма президента на България, няма ги и неговият министър-председател, няма ги и неговите министри. Днес Министерски съвет го няма, има техни представители, говорители… Няма го, а имахме потвърждение на министри, които трябваше да бъдат тук – писмено потвърждение“, разказа Милчев.

Според него е имало спуснато до членовете на МС да не участват в мащабната кръгла маса.

БГНЕС

„Имаме абсолютно точна информация и аз мога да я докажа, че има разпореждане да няма министри, защото на това събитие ще присъства главният прокурор. Каквото и да означава това. Аз смятам, че тази война между институциите, която се води, не е войната, която трябва да проведем на пътя“, каза още той.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети