Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. МИР предложиха на Радев Национален щаб за честни избори

Политика

МИР предложиха на Радев Национален щаб за честни избори

МИР предложиха на Радев Национален щаб за честни избори - Tribune.bg
Снимка:

Всички политически партии да имат свои наблюдатели в Централната избирателна комисия (ЦИК) и „Информационно обслужване“, предложи лидерът на партия МИР Симеон Славчев, предаде БГНЕС.

Това е поредната малка партия, която присъства на консултации при президента Румен Радев за изборите.

За Симеон Славчев решението на мнозинството в парламента на предстоящите избори да има и машинен вот, и традиционни хартиени бюлетини, е „опит за всяване на хаос“ в процеса.

От партията настояха още за задължително видеонаблюдение, но на целия изборен процес, а не само на момента с преброяване на бюлетините и попълването на протоколите.

„ПП МИР предлага да се създаде национален щаб за честни избори, в който да влязат всички политически партии, които декларират, че са за честни избори, представителите на ЦИК, както и на всички институции, отговорни за изборния процес. Това ще позволи по-правилното координиране на изборния процес и контрола върху него“, предложи още Славчев.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (7)

. . ? Този пък кой беше? Фатмакът съвсем пощуря! Толкова ли го тресе шубето за поста , че започна от кол и въже да ги събира! Къде са обаче първите три партии , които ще влязат в парламента?
10.01.2021 15:57 / Отговор
Джедай Тотю Заухавият пенциониран фелдфебел съвсем изтрещя! Коя е тази политическа мишка, която е поканил, какви са тези пикливи партии, които ги чуваме за пръв път, тоя малоумен ли е? Йоло Денев да беше поканил, той представлява повече хора отколкото пършивото варненско хюмне с вид, харизма и интелект на победител в конкурса „Борсук на годината“! Кой го е чувал този, кой го познава, освен майка му, баба му и леля му! Абе вие там, на Дондуков 2, побъркахте ли се, а?
10.01.2021 16:40
НЕЗАБАВНА ОСТАВКА НА РУМЕН РАДЕВ!!! - ПЪРВА ЗАДАЧА НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД, СЛЕД ПАРЛАМЕНТАРНИТЕ ИЗБОРИ.........
ИНАЧЕ БЪЛГАРИЯ ЩЕ БЪДЕ УНИЩОЖЕНА ОТ ВРАЖЕСКИТЕ ЕЛЕМЕНТИ, СЛУГИ НА АЗИАТСКА РУСИЯ.....
10.01.2021 18:28
Нина Както чета, ще трябват камери за всяка кабинка...щом искат видеонаблюдение на целия изборен процес. Тогава няма тайна на вота, няма смисъл от гласуване. Радев да напише проценти на метежниците и да ги упълномощи да управляват следващ мандат. Те пък ще го назначат за президент наесен... Защо само харчим пари за избори. Кара- вара , плюли са си в устата всички неудачници да сложат край на демокрацията в страната. И са готови на всичко.
10.01.2021 16:11 / Отговор
Рино НА РАДЕВ И ГОСПОД НЯМА ДА МУ ПОМОГНЕ ЗА ВТОРИ МАНДАТ,
КАМО ЛИ ТИЯ ОТРЕПКИ ДЕТО ГИ СЪБИРА ПРИ НЕГО.
ТА ТИЯ. 30/50 ДУШИ ЛИ СА НАРОДА..
10.01.2021 16:42 / Отговор
XXL Поредният помияр с партия еднодневка... Старшината явно е решил да ни представи цялата измет малоумна,която го следва...Освидетелствани тъпаци,пропаднали жалкари,паплач издухана...
10.01.2021 17:24 / Отговор
Простете ми невежеството, но аз за този МИР и за този другар Славчев за пръв път чувам?! А сигурно са голям фактор, щом и Мунчо им оказва такава чест...
10.01.2021 18:38 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп