Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. МИР предложиха на Радев Национален щаб за честни избори

Политика

МИР предложиха на Радев Национален щаб за честни избори

Снимка:

Всички политически партии да имат свои наблюдатели в Централната избирателна комисия (ЦИК) и „Информационно обслужване“, предложи лидерът на партия МИР Симеон Славчев, предаде БГНЕС.

Това е поредната малка партия, която присъства на консултации при президента Румен Радев за изборите.

За Симеон Славчев решението на мнозинството в парламента на предстоящите избори да има и машинен вот, и традиционни хартиени бюлетини, е „опит за всяване на хаос“ в процеса.

От партията настояха още за задължително видеонаблюдение, но на целия изборен процес, а не само на момента с преброяване на бюлетините и попълването на протоколите.

„ПП МИР предлага да се създаде национален щаб за честни избори, в който да влязат всички политически партии, които декларират, че са за честни избори, представителите на ЦИК, както и на всички институции, отговорни за изборния процес. Това ще позволи по-правилното координиране на изборния процес и контрола върху него“, предложи още Славчев.  


Коментари (7)

. . ? Този пък кой беше? Фатмакът съвсем пощуря! Толкова ли го тресе шубето за поста , че започна от кол и въже да ги събира! Къде са обаче първите три партии , които ще влязат в парламента?
10.01.2021 15:57 / Отговор
Джедай Тотю Заухавият пенциониран фелдфебел съвсем изтрещя! Коя е тази политическа мишка, която е поканил, какви са тези пикливи партии, които ги чуваме за пръв път, тоя малоумен ли е? Йоло Денев да беше поканил, той представлява повече хора отколкото пършивото варненско хюмне с вид, харизма и интелект на победител в конкурса „Борсук на годината“! Кой го е чувал този, кой го познава, освен майка му, баба му и леля му! Абе вие там, на Дондуков 2, побъркахте ли се, а?
10.01.2021 16:40
НЕЗАБАВНА ОСТАВКА НА РУМЕН РАДЕВ!!! - ПЪРВА ЗАДАЧА НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД, СЛЕД ПАРЛАМЕНТАРНИТЕ ИЗБОРИ.........
ИНАЧЕ БЪЛГАРИЯ ЩЕ БЪДЕ УНИЩОЖЕНА ОТ ВРАЖЕСКИТЕ ЕЛЕМЕНТИ, СЛУГИ НА АЗИАТСКА РУСИЯ.....
10.01.2021 18:28
Нина Както чета, ще трябват камери за всяка кабинка...щом искат видеонаблюдение на целия изборен процес. Тогава няма тайна на вота, няма смисъл от гласуване. Радев да напише проценти на метежниците и да ги упълномощи да управляват следващ мандат. Те пък ще го назначат за президент наесен... Защо само харчим пари за избори. Кара- вара , плюли са си в устата всички неудачници да сложат край на демокрацията в страната. И са готови на всичко.
10.01.2021 16:11 / Отговор
Рино НА РАДЕВ И ГОСПОД НЯМА ДА МУ ПОМОГНЕ ЗА ВТОРИ МАНДАТ,
КАМО ЛИ ТИЯ ОТРЕПКИ ДЕТО ГИ СЪБИРА ПРИ НЕГО.
ТА ТИЯ. 30/50 ДУШИ ЛИ СА НАРОДА..
10.01.2021 16:42 / Отговор
XXL Поредният помияр с партия еднодневка... Старшината явно е решил да ни представи цялата измет малоумна,която го следва...Освидетелствани тъпаци,пропаднали жалкари,паплач издухана...
10.01.2021 17:24 / Отговор
Простете ми невежеството, но аз за този МИР и за този другар Славчев за пръв път чувам?! А сигурно са голям фактор, щом и Мунчо им оказва такава чест...
10.01.2021 18:38 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още