Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Мирослав Иванов, ПП: Компромиси с принципите си няма да правим

Политика

Мирослав Иванов, ПП: Компромиси с принципите си няма да правим

Мирослав Иванов, ПП: Компромиси с принципите си няма да правим - Tribune.bg
Снимка:

Той попита защо ПП да сменят лидерите - „нима Асен Василев и Кирил Петков са отстъпили от националния интерес”

„Трябва да е ясно, че ние компромиси с нашите принципи няма да правим”, каза в кулоарите на НС депутатът от ПП и временен председател на парламента Мирослав Иванов. По думите му искали този парламент да продължи работа, но не и за сметка на важни реформи, които са необходими, за да се случи реалната промяна, за която те били дали заявка.

Ултиматуми според Иванов показват, че нямало място за компромиси от другите партии.

„Те самите с техните лидери не е приемливо да водим диалог, но ако желаят да бъдат диалогични, те могат да направят тази стъпка и да си сменят ръководството. Те отправят ултиматуми само към нас, ние да отстраним нашите лидери, а защо да го направим, с какви логични аргументи. Нима Асен Василев и Кирил Петков са отстъпили от националния интерес”, попита депутатът.

Василев и Петков били диалогични винаги и 7-месечната работа на кабинета била резултат именно от тази диалогичност и „сгъване на егото беше стъпката назад, която г-н Петков направи, при нас няма его и позициите не са самоцел”, увери той.

Поиска и да научи как оттук нататък да се вярва на партиите, които досега са саботирали работата на НС и на комисиите – „Как да вярваме на обещания, те не искат съдебна реформа и противодействие на корупцията”, каза Иванов.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети