Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Мирослав Петров предлага на партиите в Плевен да подкрепят концепцията му за развитие на общината

Политика

Мирослав Петров предлага на партиите в Плевен да подкрепят концепцията му за развитие на общината

Мирослав Петров предлага на партиите в Плевен да подкрепят концепцията му за развитие на общината - Tribune.bg
Снимка:

Предлагам на моите опоненти да работим в екип за по-доброто бъдеще на плевенчани, заяви Петров

"Вярвам, че гражданите на Плевен заслужават политическите преговори за подкрепа преди балотажа да се водят прозрачно и открито. Политиците трябва да са честни с нашите съграждани. Разговорът за Плевен е разговор пред очите на всички, а не в партийни централи, офиси, кафенета или ресторанти", пише на профила си във Фейсбук кандидатът на ГЕРБ за кмет на Плевен Мирослав Петров. Той предлага на политическите сили в Плевен да подкрепят неговата концепция за развитие на общината.

"Част от програмата си публикувам публично в тази декларация. Предлагам на моите опоненти да работим в екип за по-доброто бъдеще на Плевен и плевенчани - честно, открито и прозрачно", подчертава Петров.

Декларация за политическа подкрепа

През последните четири години Плевен е в застой и изолация. Нашата община не се развива. Основна вина за това носи неумението на общинската администрация да привлича инвестиции, да реализира важни проекти, да работи добре с другите институции.

Моделът в Плевен „Спартански-Зеленогорски“ е доказал, че не работи за благото на плевенчани, без значение кой е начело на изпълнителната власт. За доброто на града ни е нужна промяна в Плевен. С тази цел ние политическите сили от Плевен решихме, че в настоящия момент единственият верен избор за балотажа на местния вот е Мирослав Петров. В неговата концепция и програма за управление на Плевен се съдържат непосредствените проблеми, които трябва да решаваме буквално от другата седмица.

Даваме му нашата подкрепа срещу негов ангажимент за:

- Стимулиране на инвестициите в Плевен и развитие на икономиката в общината

- Подобряване на условията в индустриалните зони в града и привличане на нови инвеститори

- Ясна концепция за подобряване на пътната инфраструктура в региона, особено с оглед свързването на Плевен с АМ „Хемус“

- Активно участие на местната власт в големите енергийни проекти, които предстои да се реализират в региона – АЕЦ „Белене“ и „Балкански поток“

- Конкретни мерки за преодоляване на демографската катастрофа в Плевен.

- Продължаване на битката с битовата престъпност

- Реновиране на спортната инфраструктура

Последните четири години бяха загубено време за Плевен и плевенчани. Време е за общ консенсус в името на Плевен. Защото ако сега изоставането е тревожно, утре ще е фатално. Категорични сме, че единствено с подкрепата и политическата воля на всички партии, Плевен може да тръгне на нова скорост. Изразяваме готовност да помагаме с политическа и експертна помощ на новия кмет. Градът ни има нужда от управленски екип, който да реализира забавените проекти, да върне Плевен там където му е мястото. Това може да се случи само с промяна в местната власт.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати