Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Мирослав Петров: Ще осигурим по-добри условия за бизнеса в Плевен

Политика

Мирослав Петров: Ще осигурим по-добри условия за бизнеса в Плевен

Мирослав Петров: Ще осигурим по-добри условия за бизнеса в Плевен - Tribune.bg
Снимка:

„В последните 4 години Плевен се превърна в град на застоя. Целта ни е в следващия мандат да върнем младите хора в Плевен“, посочи кандидат-кметът

„Главна задача за мен като кмет на Плевен е да осигурим по-добри условия за бизнеса в Плевен, така че децата ни да остават тук. Ще работим за това Плевен да придобие визията на един средноевропейски град”, каза кандидатът за кмет на Плевен от ГЕРБ Мирослав Петров. Днес той и кандидати за общински съветници от листата на партията се срещнаха с работници в плевенска фирма за алуминиева и PVC дограма. Това съобщиха от пресцентъра на ПП ГЕРБ.

„В последните 4 години Плевен се превърна в град на застоя. Целта ни е в следващия мандат да върнем младите хора в Плевен. За целта трябва да има работни места, добри условия за живот и спорт. Максимално ще се възползваме от двата големи проекта АМ „Хемус” и „Балкански поток”, каза Петров. По думите му в други градове взаимодействието на местната власт и бизнеса дава чудесни резултати.

„Няма добра комуникация между общинска администрация, общински съвет и държавна власт”, отчете кандидатът за общински съветник от ГЕРБ Петя Василева. „Отговорно заявявам, че общинската администрация е спяща”, категорична бе Петя Василева.

„За последните 4 години Враца е усвоила над 100 млн. евро, а в Плевен не можем да се похвалим с нито един проект. При средна степен за усвояване на средства на глава от населението от 3000-3500 евро в България, в Плевен тези инвестиции са в порядъка на 400-500 евро. Това е категоричен показател за това какво общината е направила за хората до момента”, коментира Мирослав Петров.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати