Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Мирослав Захариев: С ясни цели и много работа ще извадим община Мездра от застоя

Политика

Мирослав Захариев: С ясни цели и много работа ще извадим община Мездра от застоя

Мирослав Захариев: С ясни цели и много работа ще извадим община Мездра от застоя - Tribune.bg
Снимка:

"Мирослав Захариев има хъс, амбиция, желание и енергия, както и много идеи, зад които аз лично заставам", заяви Петя Аврамова

Над 400 жители на община Мездра бяха гости на концерта „Мездра може да се промени!“, организиран от Мирослав Захариев, кандидат за кмет на община Мездра от ПП ГЕРБ, подкрепен от ВМРО-БНД, и кандидатите за общински съветници. Специално, за да изрази своята подкрепа, в Мездра беше и областният координатор на ГЕРБ за Враца и министър на регионалното развитие и благоустройството Петя Аврамова, съобщават от пресцентъра на ПП ГЕРБ.

„Мездра има силен отбор, който може да я управлява по един различен начин. Мирослав Захариев има хъс, амбиция, желание и енергия, както и много идеи, зад които аз лично заставам. Листата на ГЕРБ е най-добрата. В нея има учители, инженери, предприемачи, лекари. Аз вярвам, че този отбор ще работи активно за хората в Мездра. Общината трябва да се промени. Аз искам тя да е сред успешните в Северозапада. В последните години тук не виждам развитието, което се случва във Враца. Срещнахме се с много хора в общината и сме сигурни, че те ще поискат промяната. Вярвам, че ще заложите на новото, защото хората на Мездра имат нужда от тази промяна”, заяви Петя Аврамова.

„Аз винаги съм бил част от активните граждани. Кандидатирам се за кмет, защото ясно съзнавам, че Мездра трябва да се изправи и да се подреди в списъка на общините с перспективи и бъдеще. Постигането на тази цел е свързана единствено с работа – с гражданите, с бизнеса, с общинския съвет, с кметствата, с правителството. Мога да постигна това за родния си град и община, защото имам нужната подкрепа и доверие. Моят личен и професионален опит доказват, че с ясни цели, идеи, активност, и добър екип всичко се постига. Заедно можем да извадим община Мездра от застоя и да реализираме промяната, която всички ние искаме”, обърна се Мирослав Захариев към гостите в залата.

„Всички кандидати представят лъскави обещания, но нашите съграждани не очакват красиви опаковки. Те искат децата им да получават добро образование, да имат облагородени квартали, добри възможности за спортуване, достойна работа и сигурност. Ние знаем как да работим за това”, каза Яна Нинова – водач на листата с общински съветници на ПП ГЕРБ, подкрепени от ВМРО-БНД.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети