Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Митьо Пищова пак ще участва на изборите – иска да е кмет на Велико Търново

Политика

Митьо Пищова пак ще участва на изборите – иска да е кмет на Велико Търново

Митьо Пищова пак ще участва на изборите – иска да е кмет на Велико Търново - Tribune.bg
Снимка:

Кебапчета, кюфтета, лимонада, файтони- майтони ще са част от предизборната му кампания

Небезизвестният Митьо Пищова отново се кандидатира за кмет на Велико Търново. Той официално внесе документи за регистрация в ОИК – Велико Търново, като е подкрепян от партията Българско национално обединение.

Вечно заобиколеният от манекенки шоумен този път обаче няма да заложи на тях за предизборната си кампания. Той е със ясна стратегия – ще раздава кебапчета, кюфтета, лимонада. Признава, че има спонсори, които са му осигурили добри количества кебапчета и лимонада. Ще наблегне на кампания в селата и в ромските квартали, като самият той обявява, че „ромите са негови братя“.

„Аз съм с пенсионерите, с бедните и с гладните, с онези, които нямат пари за хляб“, споделя Пищова, цитиран от в. „Монитор“.

„Любимецът на народа“, както сам се определя, отново обещава зрелищно шоу.  „Файтони- майтони“ ще са част от откриването на кампанията му на 29 септември. Бял кон на име Аспарух ще тегли файтона на Пищова в шествие, което ще започне от Старческия дом в старопрестолната столица.

Политическата амбиция на Димитър Маринов – Пищова е всеизвестна и това са поредни избори, в които той участва.

За първи път се включва в политическата надпревара през 2003 г., когато се кандидатира за кмет на Велико Търново от листата на Християнрадикалната партия. През 2005 г. се кандидатира за депутат. А година по-късно прави опит да се състезава за президентството, но не успява да се регистрира. 2016 година обаче се включва в надпреварата като кандидат за държавен глава на България.  За вицепрезидент предлага не по-малко колоритния Радо Шишарката.

 

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети