Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Мижав интерес: Нинова обещава спасение от Бузлуджа

Политика

Мижав интерес: Нинова обещава спасение от Бузлуджа

Мижав интерес: Нинова обещава спасение от Бузлуджа - Tribune.bg
Снимка:

Пълните поляни със симпатизанти на БСП от преди няколко години на Бузлуджа вече са като мираж за социалистите. Очевидно все по-намаляващата подкрепа на изборите дава отражение и на броя привърженици решили да отбележат 132 години от Бузлуджанския конгрес и от създаването на организирано социалистическо движение. 

Няма и помен от хилядите тръпнещи социалистите като вместо това днес Корнелия Нинова се включи на живо в новините на Нова телевизия заобиколена от зеленина и едвам няколко случайно преминаващи човека.

Пред шепата привърженици Нинова отново подчерта, че те са единствената алтернатива и не се е родило нищо стойнотно от този парламент.

Според нея България може да бъде спасена от БСП. „Ние сме партията, която е отговорна за държава и народ. Имаме нужда от съюзник, защото срещу нас са изправени големи сили. Нашият съюзник е българският народ“, каза още Корнелия Нинова.

„За една година лодката до Росенец, която акостираше там срещу корупцията, стана знаме на корупцията и предаде хиляди хора, повярвали във волята ни за промяна“, добави Нинова.

Относно промяната в Конституцията лидерът на социалистите беше категорична, че склонна на разговор само в частта за служебните кабинети. 

Според нея военната помощ за Украйна трябва да спре, защото постоянното „наливане на оръжие и техника” означава продължаване на войната.

БСП е категорично против премахването на 3 март като национален празник отново подчерта социалистката.

Нинова обеща, че през септември ще каже номинацията за кмет на София. 

 

Празната поляна на БузлуджаПразната поляна на Бузлуджа


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети