Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Млада кръв: Нинова връчи електронни карти на новоприети членове на БСП

Политика

Млада кръв: Нинова връчи електронни карти на новоприети членове на БСП

Снимка:

„Срещнах се с представители на младежки организации на партията от цялата страна по тяхно искане“, информира в профила си във Фейсбук председателката на БСП Корнелия Нинова.

Тя казва, че благодарила на младежите - социалисти за работата по време на предизборната кампания и изслушала мнения за резултатите от изборите, както и предложения за действия оттук нататък.

„По време на срещата беше уточнена организацията на националната кампания „Солидарен Великден“ в помощ на бедни семейства и възрастни хора. Младите хора декларираха своята готовност да бъдат двигател на кампанията, която е ежегодна и цели да осигури достоен празник на социално слаби хора“, подчертава Нинова.

Лидерката на социалистите, по отношение на която валят искания за оставка след изборния погром, връчила електронни карти и на новоприети членове на БСП.  


Коментари (3)

Михаил Миков: "Може би е дошло време да се помисли за по-автентично ляво представителство, което да представлява интересите на хората, които очевидно не отидоха да подкрепят традиционния представител - БСП"
"Никога лявото в България не е било толкова слабо представено в парламента, а България е най-бедната страна в ЕС, където голяма част от гражданите би трябвало да осъзнаят интересите си вляво. И когато заявиш, че си алтернатива, би трябвало да има и резултат на изборите"
14.04.2021 17:54 / Отговор
коментар Да даде електронна карта и на др.таратаковера вечния Трол на бкп/радев/трифонов/дпс!
14.04.2021 19:30 / Отговор
Млади дихатели , ебатели, предатели, избиратели!
14.04.2021 21:43 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още