Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Младен Шишков: Католиците у нас са скандализирани от датата на изборите

Политика

Младен Шишков: Католиците у нас са скандализирани от датата на изборите

Младен Шишков: Католиците у нас са скандализирани от датата на изборите - Tribune.bg
Снимка:

Активността на гласуващите в някои региони ще падне рязко, каза депутатът

„Датата 4 април за изборите скандализира цялата католическа общност в страната”. Това заяви пред NOVA депутатът от ГЕРБ Младен Шишков.

„Тогава е най-големият християнски празник – Възкресение Христово. Тогава хората не работят. Питам президента как точно си представя, че ще бъдат организирани технически изборите в нашата общност”, заяви Шишков.

Според него по тази причина на 4 април активността на гласуващите в някои региони ще падне рязко. „Създава много неудобства в изборния ден, хората ще бъдат затруднени”, заяви депутатът.

По думите му датата ще бъде проблем и за българите в чужбина, защото в много държави ще празнуват Възкресение.

„Целият изборен процес ще бъде опорочен в нашата общност”, смята депутатът.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (6)

Кой би очаквал от Мунчо да се сеща за такива "подробности от пейзажа"?! Та нали според неговата Партия "религията е опиум за народите" ?!
15.01.2021 09:58 / Отговор
СЕЩА СЕ, И ОЩЕ КАК............. ДАТАТА Е УМИШЛЕНО ИЗБРАЛ ТАКА, ЗА ДА ЕЛИМИНИРА ГЛАСОВЕТЕ НА КАТОЛИЦИТЕ, КОИТО УНИЩОЖИХА КОМУНИЗМА И СССР...
Р. РАДЕВ Е КОМУНИСТ ДО ДЪНОТО НА КОСТИТЕ СИ-ЗЪЛ, ОТМЪСТИТЕЛЕН.... МРАЗИ ВСЕКИ, КОЙТО НЕ Е КОМУНИСТ, КАТО НЕГО И КАТО МАЙКА И БАЩА МУ..... ТЪРСИ РЕВАНШ СРЕЩУ ДЕМОКРАТИТЕ.....
15.01.2021 10:06
Павлин Августинов Котов Какво ви учудва...та Фигуранта при посещението на Папата на стола му седна и още от тогава католическата общност в целия свят пренебрегна?! Озърташе се само лилиПутин дали го гледа!
15.01.2021 10:03 / Отговор
ГРУБА ГРЕШКА НА ФИГУРАНТА РАДЕВ.... СЛЕД КАТО СИ КУПИ ГЛАСОВЕТЕ НА ЖЪЛТИТЕ КНИЖКИ ОТ ДБ/ДСБ/БСП/ДПС/ЖЪЛТИТЕ ПАРТИИ КОРУМПИРАНИЯТ РУМЕН РАДЕВ ЗАГУБИ ВСИЧКИ ГЛАСОВЕ НА КАТОЛИЦИ И АРМЕНЦИ-ТАКА ЩЕ ЗАГУБИ И ПРЕЗИДЕНТСКИТЕ ИЗБОРИ-ЩЕ ПАДНЕТОВА ТЕЖКО БРЕМЕ ОТ С АГАТА НА БЪЛГАРИЯ....
15.01.2021 10:24
70г. ВСИЧКИ КАТОЛИЦИ ДРУЖНО ДА ГЛАСУВАТ ЗА ГЕРБ .ДАЖЕ И ДА СА НЕУТРАЛНИ .ДА ИЗ.МЕ.ТЕМ ТАЗИ КО.МУНИСТИ.ЧЕСКА З.Г.А.Н.!!!!!!
15.01.2021 10:18 / Отговор
78 САМО ТАКА 70 ! гОЛЯМО МЕТЕНЕ ЩЕ ПАДНЕ ДА СМЕ ЗДРАВИ САМО !
15.01.2021 10:41

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп