Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Младежи ГЕРБ ще проведат 12-ия си Летен университет във Варна

Политика

Младежи ГЕРБ ще проведат 12-ия си Летен университет във Варна

Младежи ГЕРБ ще проведат 12-ия си Летен университет във Варна - Tribune.bg
Снимка:

В него ще участват над 250 представители на МГЕРБ от цялата страна

Младежката организация на ГЕРБ ще проведе 12-ия си Летен университет във Варна. Форумът ще се състои в „Гранд Хотел Варна“ в к.к. Св. св. Константин и Елена и в него ще участват над 250 представители на МГЕРБ от цялата страна. Събитието ще премине под наслов #ЩеБъде, а негови организатори са Сдружение „Граждани за европейско развитие на България“, Младежи ГЕРБ и Фондация „Ханс Зайдел“. Официалното откриване на Летния университет ще бъде в 10.00 часа на 30 август 2019 г. (петък). Приветствия към участниците ще направят председателят на МГЕРБ и зам.-министър на външните работи Георг Георгиев, кметът на Варна и областен координатор на ГЕРБ Иван Портних, евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Емил Радев и представителят на Фондация „Ханс Зайдел“ в България Богдан Мирчев.

В първия ден на форума участие ще вземе председателят на Народното събрание и областен координатор на ГЕРБ в Кърджали Цвета Караянчева. Тя ще говори с младите хора за развитието на регионите и ролята на успешното местно самоуправление за стабилността на страната. Сред гост-лекторите на Летния универстиет ще бъдат още министърът на младежта и спорта Красен Кралев и народният представител от ГЕРБ Тома Биков.

Младежкото сътрудничество като гаранция за регионален растеж ще бъде дискутирано с участието на гост от Румъния – Мара Мареш, председател на младежката организация на Националната либерална партия.

Предвидени са и интерактивни панели със симулационни и ролеви игри, свързани с предизборната кампания и организацията на изборния процес.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети