Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Младежите на БСП отпразнуваха рождения си ден

Политика

Младежите на БСП отпразнуваха рождения си ден

Младежите на БСП отпразнуваха рождения си ден - Tribune.bg

„Празнуваме 15-ия си рожден ден. Вече 15 години сме генератор на политически решения за младите и коректор на всяка власт, която си позволи да бъде арогантна. Затова и днес, без страх и с абсолютна решителност казваме „Не!“ на България с Пеевски и Борисов“, заяви вчера на специално събитие председателят на Младежкото обединение в БСП и водач на листата на „БСП - ОБЕДИНЕНА ЛЕВИЦА“ в 23 МИР в столицата Габриел Вълков.

Близо 200 млади социалисти се събраха в Южния парк в София, за да отбележат 15-ата годишнина на младежката организация на БСП.

Събитието започна с отворена дискусия между Вълков и първия в листата на 24 МИР - Атанас Атанасов. Те бяха придружени на сцената от Георги Ангелов, Иван Панайотов и Сава Диков - още трима млади кандидати за народни представители на левицата от 23 МИР.

„Трябва да задържим младите хора в България. Това става с развитието на една ефективна и модерна икономика, привличаща инвестиции с висока добавена стойност. Крайно време е да сложим край на превръщането на България в икономическа пустиня“, сподели Атанасов за своите приоритети в бъдещия парламент.

Беше представена и програмата на младите кандидати  „Първа работа! Първи дом! Първо дете!“, която включва мерки за държавна помощ за младите при намиране на първа работа, закупуване на първо жилище и отглеждане на първо дете.

Събитието продължи с игра на джаги и тематични напитки по случай рождения ден на младежката организация.

По-рано през деня младежите се събраха за заседание на Националния съвет на МО в БСП в централата на софийската организация на партията.

Там ги приветства председателят на  “БСП - Обединена левица” Атанас Зафиров.

“Изказвам удовлетворението на ръководството на БСП от работата на Младежкото обединение. Работите активно и енергично. Вие сте бъдещето на БСП и на лявото в България. Вървим заедно и обединени сме по-силни. Нека да спрем да се делим. Имаме какво да кажем на хората по оста на лявото. И борбата на обикновения човек в борбата с монополите“, сподели той на младите социалисти.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети