Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Младежите от ГЕРБ-София обсъдиха Националната стратегия за младежта (2020-2030)

Политика

Младежите от ГЕРБ-София обсъдиха Националната стратегия за младежта (2020-2030)

Младежите от ГЕРБ-София обсъдиха Националната стратегия за младежта (2020-2030) - Tribune.bg
Снимка:

Представители на младежката организация на ГЕРБ проведоха среща със заместник-министъра на младежта и спорта Николай Павлов. По време на нея бе обсъдена Националната стратегия за младежта и бъдещето на младите хора.

„По време на управлението на Бойко Борисов в страната се създадоха поредица от условия за качествено образование, за личностна и професионална реализация на младите хора. Поставените в Националната стратегия цели ще са в синхрон с европейските програми и младежки цели и тези на ООН“, каза Николай Павлов.

Той подчерта, че тази стратегия се подготвя съвместно с всички държавни институции. Павлов уточни, че предстои през тази година да бъде оформен финалният вариант на новата стратегия до 2030 г.

„В рамките на предходната година ММС направи поредица от обществени обсъждания в страната, посветени на бъдещата Националната стратегия за младежта. Финалното събитие беше в София“, каза Павлов По време на срещата заместник-министърът представи пред младите хора от ГЕРБ постигнатите резултати по отношение на младежките политики.

МГЕРБ-София взима активно участие в различни политики засягащи младите хора, както на национално, така и на местно ниво.


Последвайте ни в Google News

 

Етикети МГЕРБ

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети