Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Млади пионерчетата протегнаха ръка към отлъчени членове на БСП

Политика

Млади пионерчетата протегнаха ръка към отлъчени членове на БСП

Млади пионерчетата протегнаха ръка към отлъчени членове на БСП - Tribune.bg

„В последната седмица от предизборната кампания от районната организация на БСП във "Връбница", поставихме началото на една друга кампания - вътрешнопартийна и дългосрочна. Крайно време е нашите членове, които бяха отблъснати от БСП по една или друга причина, да опитаме да си ги върнем. Този път обаче няма да ги каним да дойдат в партийните клубове. Ние тръгнахме при тях. С писмо, с партийна значка, с пионери и с добро отношение“. Така председателя на БСП - Връбница Станислав Младенов представи инициативата на организацията - пионери от района да посетят изгонените членове от партията Мирослав Каракашев и Кристиян Кръстев и да ги реабилитират.

„До неотдавна те бяха членове на районната организация във „Връбница“, а Кристиян Кръстев дори й беше председател. Посетихме ги в домовете им, заедно с кандидатите за народни представители от листата на 25 МИР Димитър Петров и Гергана Петкова“, обясни Владимиров.

Пионерчетата с червени връзки показват приемствеността между поколенията, свързана с идеите и партийните традиции, категоричен е Станислав Младенов.

„В началото тръгнахме да посетим двама бивши членове на БСП, а по пътя срещнахме и други наши другари, сред които Цветанка Каракачанова и нейния съпруг, които много се зарадваха на инициативата ни“, каза още социалистът. Той се надява, че по този начин тази кампания от районна да прерасне в общоградска и дори общонационална.

„Всеки партиен член е малка тухличка в партийния градеж. През последните години доста тухлички избутахме встрани и градежът ни беше пред рухване. Сега е време да съберем тухличките, защото имаме нужда от голям, качествен и здрав градеж. Хоросанът между тези тухлички е другарството. То ги слепва и прави градежа здрав и устойчив на всякакви бури“, изрази своя ентусиазъм Станислав Младенов.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети