Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Младите социалисти се обявиха за промяна в БСП

Политика

Младите социалисти се обявиха за промяна в БСП

Младите социалисти се обявиха за промяна в БСП - Tribune.bg
Снимка:

Промяната в БСП е наложителна и неизбежна. Имаме нужда от една нова посока, която изисква смяна на образа на БСП и категорични действия за обновление на левицата. Това се казва в позиция на Националния съвет на Младежкото обединение в БСП във връзка с изминалите парламентарни избори и бъдещето на лявото в България.

Младежите подчертават, че предизборната кампания е била турбулентна и променила много в разпределението на политическите сили в Народното събрание. „Резултатите на БСП показаха нуждата от сериозен, задълбочен и откровен анализ за проблемите на левицата и бъдещето на лявото пространство в България“, се казва в позицията им.

„Членовете на Младежкото обединение в БСП изнесоха тази предизборна кампания на терен. Те бяха доброволците, които защитаваха идеите на БСП, обезпечавайки всички инициативи и събития на листите на „БСП за България“, извършваха активна агитационна кампания в населени места из цялата страна и до последно подкрепяха всеки един кандидат на БСП. Младежите поеха онази част от предизборната кампания, която често никой друг не иска да поеме – работата на терен, денонощния труд за обезпечаване на инициативите на БСП и доброволно отделеното време за каузата на лявото в България“, казват още младите социалисти.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети