Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Мустафа Карадайъ оглави евролистата на ДПС, Пеевски е под № 2

Политика

Мустафа Карадайъ оглави евролистата на ДПС, Пеевски е под № 2

Мустафа Карадайъ оглави евролистата на ДПС, Пеевски е под № 2 - Tribune.bg
Снимка:

Председателят на партията обяви имената на извънредно заседание

ДПС е подредило листата си за предстоящите избори за Европейски парламент (ЕП). Първото място заема председателят на партията Мустафа Карадайъ. Веднага след него е Делян Пеевски, следван от Илхан Кючюк и Искра Михайлова. Това стана ясно след като Карадайъ обяви на извънредно заседание на Централното оперативно бюро вчера, съобщава "Родопи 24". Обществените нагласи дават на ДПС 3 от 17-те мандата.

На 5-та позиция е Атидже Али – Вели, заместник-изпълнителен директор в Държавен фонд „Земеделие“, с ресор прилагане на мерките от Програмата за развитие на селските райони.
6-та в списъка е Севим Мусак, която работи в екипа на Групата на АЛДЕ в Европейския парламент. Седми е Станислав Анастасов, който през 2014 година бе избран за министър на околната среда и водите, след като Искра Михайлова стана евродепутат. Осми е Сюлейман Сюлейман. Следват Антоанета Асенова от Младежко ДПС и Гюлфие Арнаудова.

Местата до 17-то заемат: Петър Чобанов (Ямбол), Сузан Мехмедова(Бургас), Синан Пехливанов (Велико Търново), Танер Кабил (Пловдив), Синай Якуб (Хасково), Ертен Анисова (Варна), Цветан Енчев (София).




Последвайте ни в Google News

 

Коментари (1)

ИСТИНАТА Поздравления. Личността Карадайъ, трудно говорещ български език, се уреди за евродепутат. Каква по-голяма показателност, ЧЕ СМЕ ДЕБИЛИ? Като допълнил и обвинените за пране, неправомерно присвоени пари, изнудва щата за подкупи и т.н., СЕ НАРЕЖДАМЕ НА ПЪРВО МЯСТО ПО ДЕБИЛНОСТ. ДА СА ВИ ЧЕСТИТИ!
19.04.2019 19:30 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети