Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Мустафа Карадайъ: Трябва да има правителство, подкрепено от ДПС

Политика

Мустафа Карадайъ: Трябва да има правителство, подкрепено от ДПС

Мустафа Карадайъ: Трябва да има правителство, подкрепено от ДПС - Tribune.bg
Снимка:

Предстои лидерска среща ГЕРБ - ДПС

Лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ заяви, че правителство трябва да има, и то подкрепено и с участието на партията му.

По думите му заради политическата криза, в която е изпаднала, България изостава по отношение на Плана за възстановяване и устойчивост, оперативните програми, стратегическия план за земеделието.

„Ние мислим, че трябва да има правителство. И това нещо го повтаряме вече 2 години. Правителство, подкрепено и с участие на ДПС като част от мнозинството, което ще го излъчи, за да има стабилност и сигурност“, заяви Карадайъ в с. Караманци, където движението отбелязва 39 години от началото на т. нар. възродителен процес.

„Това, което хората и преди изборите ни казаха, а и след изборите, е, че искат да има правителство, независимо дали са гласували за ДПС, или не са гласували за ДПС. Това е първата тема и тази тема е толкова важна, защото днес основният проблем на хората са високата инфлация, високите цени, несигурните работни места и неадекватните доходи в тази ситуация и те очакват час по-скоро решение на проблемите“, добави той.

Лидерски срещи вече се състояха, но те не произведоха продукт. В момента на база това, което се заяви от ГЕРБ, нашите експерти се видяха с колеги от тяхната група и по техни заявки предстои лидерска среща, заяви още Мустафа Карадайъ.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети