Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. На Иво Мирчев му е трудно да агитира за себе си

Политика

На Иво Мирчев му е трудно да агитира за себе си

На Иво Мирчев му е трудно да агитира за себе си - Tribune.bg
Снимка:

„Наистина мисля, че не е моя работа да говоря за качествата си“, скромничи той

„Тези са сигурно най-трудните думи, които ще напиша за цяла кампания“, обяви днес в профила си в социалните мрежи Иво Мирчев от ДБ. Последва агитация към последователите му да се гласува за него.

„Трудни са, понеже не влязох в политиката, за да говоря за себе си. Влязох, за да свърша една работа, която, оказа се, няма да се свърши сама - на тая страна трябва да ѝ върнем достойнството. Виждате ли, ако България е на колене, няма как ние да сме изправени. Просто няма начин - дори и бизнесът ни да върви, дори и добре да се справяме в живота“, категоричен е той.

Верният спътник на Христо Иванов, с когото ежедневно правят живи включвания от всевъзможни места, заявява, че е убеден, че нещата, които човек прави, говорят за него „повече от каквито щете описания и обяснения“.

„Наистина мисля, че не е моя работа да говоря за качествата си“, скромничи той. После свенливо заговаря за недостатъците си:

„.. непрекъснато побърквам всички в екипите си с невъзможни цели и не мирясвам, докато не ги постигнем. Заради това, че светкавично паля от всичко, което ощетява България. И хич не съм любезен със злоупотребилите. Заради тоталната си нетърпимост към оправданията. Заради това, че, захвана ли се с нещо, в което вярвам, абе… не знам кога да спра, наистина. Потърпевшите край мен твърдят, че се превръщам в стенобойна машина...“, разказва Мирчев.

Постът му завършва с признания, че е упорит до безобразие и използва наложилата се вече като любима метафора за родината – „тая кочина“, която трябва да се изрине.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати