Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. На изпроводяк: Кабинетът в оставка назначава и освобождава заместник-министри в МРРБ

Политика

На изпроводяк: Кабинетът в оставка назначава и освобождава заместник-министри в МРРБ

На изпроводяк: Кабинетът в оставка назначава и освобождава заместник-министри в МРРБ - Tribune.bg
Снимка:

Кабинетът на Кирил Петков подаде официално своята оставка тази сутрин, но продължава с промени във втория ешалон на властта.

Със заповед на премиера в оставка за заместник-министър на регионалното развитие и благоустройството е назначен инж. Ивайло Стайков, информират от Министерския съвет.

Стайков е магистър инженер по специалността „Строителство на сгради и съоръжения”, придобита в Университета по архитектура, строителство и геодезия – гр. София. Завършва следдипломна специализация „Мениджмънт на строителството и инвестиционните проекти” - отново в УАСГ-София. Избран е за народен представител в 47-ото народно събрание от 29 МИР Хасково. След доброволен отказ от мястото на народен представител заема длъжността съветник в политическия кабинет на вицепремиера и министър на регионалното развитие и благоустройството в периода 1 януари 2022 г.- 23 юни 2022 г. Стайков притежава солиден опит в организацията и управлението на строително-инвестиционни проекти в България и чужбина. Владее английски език.

С други заповеди на премиера от поста заместник-министър на регионалното развитие и благоустройството са освободени Явор Пенчев, Стефан Аспарухов и Деляна Иванова.


Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети